هشدار گوشی نوکیا 1200 برای دوربین های کنترل سرعت
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
هشدار گوشی نوکیا 1200 برای دوربین های کنترل سرعت
سلام دوستان
من از خیلی افراد شنیدم که گوشی های نوکیا 1200 دوربین های کنترل نامحسوس را از فاصله 500 متری تشخیص میدن. این افراد خیلی تاکید کردند که این کار رو کردند و جواب داده. روش این کار را هم این طوری میگن:
تو قسمت پایین گوشی یه قسمتی هست که باید چوب کبریت را در این قسمت فرو کنید. پس از وارد کردن چوب کبریت یه عکس ماشین بر روی صفحه میاد و اگر به دوربین کنترل سرعت نزدیک شوی هشدار میده.
حالا می خوام شما دوستان بگین ببینیم این موضوع حقیقت داره یا نه؟ تا به حال چند بار این دوربین های کنترل سرعت لعن... بدجوری حال منو گرفتن. چون خودم گوشی نوکیا 1200 ندارم میخوام شما دوستانی که از این نوع گوشی در دسترس دارید این روش را امتحان کرده و درست یا غلط بودن این روش را برام بگید. واقعا نیاز دارم. حتما بهم جواب بدید که کار می کنه یا نه؟
؟
من از خیلی افراد شنیدم که گوشی های نوکیا 1200 دوربین های کنترل نامحسوس را از فاصله 500 متری تشخیص میدن. این افراد خیلی تاکید کردند که این کار رو کردند و جواب داده. روش این کار را هم این طوری میگن:
تو قسمت پایین گوشی یه قسمتی هست که باید چوب کبریت را در این قسمت فرو کنید. پس از وارد کردن چوب کبریت یه عکس ماشین بر روی صفحه میاد و اگر به دوربین کنترل سرعت نزدیک شوی هشدار میده.
حالا می خوام شما دوستان بگین ببینیم این موضوع حقیقت داره یا نه؟ تا به حال چند بار این دوربین های کنترل سرعت لعن... بدجوری حال منو گرفتن. چون خودم گوشی نوکیا 1200 ندارم میخوام شما دوستانی که از این نوع گوشی در دسترس دارید این روش را امتحان کرده و درست یا غلط بودن این روش را برام بگید. واقعا نیاز دارم. حتما بهم جواب بدید که کار می کنه یا نه؟
؟
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای دریافتی: 92 بار
Re: هشدار گوشی نوکیا 1200 برای دوربین های کنترل سرعت
درسته همچين اتفاقي ميوفته تازه خط آنتنش دو برابر ميشه اگر نخ دندون هم بهش وصل كني يهو يه صداي بلندي ازش خارج ميشه و ميگه...
اين نشان مخصوص حاكم بزرگ ميتي كمانه احترام بگذاريد !
اين نشان مخصوص حاكم بزرگ ميتي كمانه احترام بگذاريد !
عمرمان برای رسیدن به آرزوهای دور و دراز کوتاه است...
باید به فکر دنیای دیگری برای رسیدن به کمال باشیم...
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6706 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
برادر من حرف مفت تمام عیار هست برای فروش گوشی !!!!!!!!!!!!! اصلا اساس کار دوربینهای کنترل سرعت چیز دیگه ای هست ! اینکه بشه با چوب کبریت ردیابی بشه خیلی مسخره هست !
چنین چیزی رو برای 1100 هم گفتن ! و حتی گفته بودن 1100 رو میشه باهاش یه سری حسابهای بانکی رو هک کرد ! به همین دلیل هکرها توی اروپا 50 هزار دلار پول برای این گوشی میدن !
تازه میفتن خود نوکیا از چنین قابلیتی خبر نداره و ایرانیها این رو کشف کردن !!!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای دریافتی: 92 بار
ولي همونطور كه گفتم جواب داد! تازه بندازي تو تشت آب براي خودش آبگرمكن قابليه !
عمرمان برای رسیدن به آرزوهای دور و دراز کوتاه است...
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 157 بار
- سپاسهای دریافتی: 904 بار
آقا ما ایرانی ها عجب کاشف هایی هستیم ها!!!
اصلا چه ربطی داره وقتی تو جای هندس فری چوب کبریت کنی گوشی فکر میکنه که هندس فری بهش وصل شده. والا نمیدونم تازگی ها دوربین های کنترل سرعت امواج میفرستن که گوشی امواج رو دریافت میکنه و جیغ میزنه؟
اصلا چه ربطی داره وقتی تو جای هندس فری چوب کبریت کنی گوشی فکر میکنه که هندس فری بهش وصل شده. والا نمیدونم تازگی ها دوربین های کنترل سرعت امواج میفرستن که گوشی امواج رو دریافت میکنه و جیغ میزنه؟
[FONT=Comic Sans MS]>>>>>::::::::::::::::::::Top Speed::::::::::::::::::::<<<<<
[FONT=Comic Sans MS]..................................................................
معرفی اتومبیل های سوپر اسپرت همراه با عکس اینجا...
-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
این موضوع به 1100 مربوط میشه و نه 1200
من خودم چوب کبریت توی سوراخ هندزفری کردم عکس ماشین اومد ولی کار میکنه یا نه رو امتحان نکردم
البته موضوع حک حساب های بانکی، به حفره ی امنیتی که تو سیستم wap گوشی وجود داره مربوط میشه که البته به همین دلیل هم قیمت این گوشی تو اروپا به مرز 34 هزار دلار رسیده و البته اینو هم بگم که اینارو ایرانی ها کشف نکردن بلکه کار اروپاییهاست
من خودم چوب کبریت توی سوراخ هندزفری کردم عکس ماشین اومد ولی کار میکنه یا نه رو امتحان نکردم
البته موضوع حک حساب های بانکی، به حفره ی امنیتی که تو سیستم wap گوشی وجود داره مربوط میشه که البته به همین دلیل هم قیمت این گوشی تو اروپا به مرز 34 هزار دلار رسیده و البته اینو هم بگم که اینارو ایرانی ها کشف نکردن بلکه کار اروپاییهاست
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
بله دوست عزیز.1100 این قابلیت رو داره.نه با چوب کبریت که با هر وسیله ای که فیت سوراخ زیر گوشی باشه این کار انجام میشه و از فاصله 1 کیلو متری با نزدیک شدن به پلیس و دوربین کنترل سرعت یا چراغ قوه اون روشن و خاموش میشه یا بوق میزنه.
چون بیسیم پلیس برای ارتباط رادیویی و دوربین کنترل سرعت هم برای ارسال عکس ها امواجی رو ارسال میکنند که 1100 توانایی تشخیص این امواج رو داره.
تو اتوبان قم تهران و یا مثلا اتوبان کاشان "از اصفهان به سمت تهران " این اتفاق بار ها می افته.
چون بیسیم پلیس برای ارتباط رادیویی و دوربین کنترل سرعت هم برای ارسال عکس ها امواجی رو ارسال میکنند که 1100 توانایی تشخیص این امواج رو داره.
تو اتوبان قم تهران و یا مثلا اتوبان کاشان "از اصفهان به سمت تهران " این اتفاق بار ها می افته.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
-
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
نوكيا 1100 يا 1200 هيچكدام اين كار رو برات انجام نميده اگر واقعا دنبال چنين دستگاهي ميگردي كه حتي روي كلاه موتور سوران هم نصب بشه و يا جلو شيشه ماشين ميتوني يه سر به سايت [External Link Removed for Guests] بزني و انواع مختلف انو ببيني .
-
- سپاسهای ارسالی: 122 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
سلام دوست عزیز من خودم اینکارو تست کردم یعنی فقط چوب کبریتو زدم دیدم تصویر خودرو اومد ولی تو جاده تست نکردم حالا چند نکته:
1:میگن اینو ایرانیا کشف کردن و عجیبتر اینکه خود نوکیا هم نمی دونسته.
2:سایت های خرجی هم این قابلیت تایید کردن
ابهامات:
1:احتمالا با این کار هندز فری گوشی فعال میشه و عکس خودرو هم ماله هندز فری هست.
2راهنمایی رانندگی هم تا کنون هیچ عکس العملی نشون نداده پس مشکوکه
حالا دوستان می تونن نظر خودشونو در مورد صحت یا ابهامات اینکار توضیح دهند
1:میگن اینو ایرانیا کشف کردن و عجیبتر اینکه خود نوکیا هم نمی دونسته.
2:سایت های خرجی هم این قابلیت تایید کردن
ابهامات:
1:احتمالا با این کار هندز فری گوشی فعال میشه و عکس خودرو هم ماله هندز فری هست.
2راهنمایی رانندگی هم تا کنون هیچ عکس العملی نشون نداده پس مشکوکه
حالا دوستان می تونن نظر خودشونو در مورد صحت یا ابهامات اینکار توضیح دهند
- سپاسهای ارسالی: 20 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
سلام . این حرفای مسخره چیه می زنید . مگه شما درس نخوندین. اصلاً هیچ ربطی به دوربینا نداره .
من يک آشغال به تمام معنا هستم
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6706 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
واقعا که مسخره هست ! این هم از اون تایپیکایی هست که هیچ بار علمی نداره!
با ورود چوب کبریت احتمالا اتصال کوتاهی ایجاد میشه که گوشی اون رو ورد هندس فری تشخیص میده ! بعد اون عکسها هیچ چیز رو ثابت نمی کنه ! صرفا یه عکسهایی که یکی چوب کبریت کرده تو گوشیش ! اونم پشت پنجره و کنار گلدون ماشین رو تشخیص داده !
در ضمن یه چندتا از این فرمهای خارجی که این موضوع توش معرفی شده و کاربران بهش نخندیدن رو به ما هم بگین !
با ورود چوب کبریت احتمالا اتصال کوتاهی ایجاد میشه که گوشی اون رو ورد هندس فری تشخیص میده ! بعد اون عکسها هیچ چیز رو ثابت نمی کنه ! صرفا یه عکسهایی که یکی چوب کبریت کرده تو گوشیش ! اونم پشت پنجره و کنار گلدون ماشین رو تشخیص داده !
در ضمن یه چندتا از این فرمهای خارجی که این موضوع توش معرفی شده و کاربران بهش نخندیدن رو به ما هم بگین !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون