آقا من خودم اینو امتحان کردم بعد از اینکه چوب کبریت رو زدین و به دوربین نزدیک شدین اولا که فلش میزنه بعد از دوربین که رد شدین که منویی میاد نوشته نمایش تصویر
بله یا خیر اگه بله رو بزنی عکستو نشون میده میگه اگه راضی هستی از عکس همین الان برات پرینتش میکنم اگه نه برو دور بزن دوباره یه عکس دیگه بگیر
بعدش هم یه پیغام میده میگه ادکلان یادت نره دفعه بعد
هشدار گوشی نوکیا 1200 برای دوربین های کنترل سرعت
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: کرمان/رفسنجان
- سپاسهای ارسالی: 10774 بار
- سپاسهای دریافتی: 12391 بار
- تماس:
Re: هشدار گوشی نوکیا 1200 برای دوربین های کنترل سرعت
من نمیدونم برای سرعت گیر هم کر میکنه یا نه ولی 1200یک یا دو کیلومتری ماشین پلیس میشه یه ماشین پلیس روی صفحه ظاهر میشه ولی من فکر کنم اگر میخواین از گیر جریمه شدن فرار کنین یا با سرعت مجاز!برانید یا 1تیکه کوچیک از سی دی جلوی پلاک ماشین بزارین روی دوربین های کنترل سرعت قدیمی کار میکنه
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: هشدار گوشی نوکیا 1200 برای دوربین های کنترل سرعت
من نمی دونم چرا انجا هرکی دلش می خواد میاد می حرفه.
اگه حرفی دارید بر اساسه استدلال بگید نه از روی شکم.
من نمی گم این روش کار میکنه یا نه ولی اینو می دونم که سیستم های دوربین سرعت سنج پلیس بر اساس امواج اولتراسونیک کار می کنه ، یعنی امواج رادیویی ، دقیقا مثل رادار با این تفاوت که 2 بار سیگنال می فرسته و زمان بینشون رو اندازه میگیره و بر اساس سرعت امواج ، سرعت ماشین رو می فهمه.
حالا اینکه گوشی عکس ماشین می یاد روش ، عکس ماله هنزفیریه و نمی شه بهش ربط داد ولی میشه گفت که مثله گوشی های مدل بالا که با هدفون رادیوش بکار می افته ، اینم ممکن با یک سوییچ بتونه امواج رو دریافت کنه و بر اساس اختلال امواج صدا بده . مثل یک آمپلی فایر که اگه بجای میکروفون یک دیود فرکانس بالا بهش بزنی می تونه رادیو FM رو بگیره به طوری که برای ساخت یک رادیو کلی باید درد سر کشید.
در آخر اینکه دور از ذهن نیست ،، ولی به قول دوستمون ممکنه این حرف کاملا تجاری باشه.
ولی من هنوز کسی رو ندیدم که بگه کار میکنه.
ایرانی و خارجی بودن هم بحث نیست واینکه نوکیا ندونسته باشه ،ممکنه چون همونطور که گفتم میتونه با نویز اثر بزاره.ولی یک نویز جالب.
اگه حرفی دارید بر اساسه استدلال بگید نه از روی شکم.
من نمی گم این روش کار میکنه یا نه ولی اینو می دونم که سیستم های دوربین سرعت سنج پلیس بر اساس امواج اولتراسونیک کار می کنه ، یعنی امواج رادیویی ، دقیقا مثل رادار با این تفاوت که 2 بار سیگنال می فرسته و زمان بینشون رو اندازه میگیره و بر اساس سرعت امواج ، سرعت ماشین رو می فهمه.
حالا اینکه گوشی عکس ماشین می یاد روش ، عکس ماله هنزفیریه و نمی شه بهش ربط داد ولی میشه گفت که مثله گوشی های مدل بالا که با هدفون رادیوش بکار می افته ، اینم ممکن با یک سوییچ بتونه امواج رو دریافت کنه و بر اساس اختلال امواج صدا بده . مثل یک آمپلی فایر که اگه بجای میکروفون یک دیود فرکانس بالا بهش بزنی می تونه رادیو FM رو بگیره به طوری که برای ساخت یک رادیو کلی باید درد سر کشید.
در آخر اینکه دور از ذهن نیست ،، ولی به قول دوستمون ممکنه این حرف کاملا تجاری باشه.
ولی من هنوز کسی رو ندیدم که بگه کار میکنه.
ایرانی و خارجی بودن هم بحث نیست واینکه نوکیا ندونسته باشه ،ممکنه چون همونطور که گفتم میتونه با نویز اثر بزاره.ولی یک نویز جالب.