سلام به همگی
راستش من چند روز پیش یه سیم کارت از یه بنده خدا گرفتم(بهش قرض داده بودم قبلش)(ایرانسل) ولی وقتی خواستم روشنش کنم ازم پوک خواست.منم که پوکه سیم کارتو نداشتم زنگیدم به همون بنده خدا که ازش رمز قفل گشا رو بگیرم ولی با کمال پررویی گفت که پوکه ی سیم کارتو گم کرده
منم رفتم نمایندگی ایرنسله شهرمون ولی به مشکل برخوردم و نتونست پوک رو بهم بده(یا سیم کارت اصلا سند نخورده بود یا مشخصات من (ش.ش و کد پستی) ایراد داشت)خلاصه حسابی گیج شدم.میدونین همه درده من مخاطبای توشه وگرنه خود سیم کارت که ارزش نداره...
حالام اگه اینو نوشتم میخواستم بدونم هیییییییییچ کدوم از شما مخ ها راه دیگه ای سراغ نداره؟؟؟(غیر از راه قبلی)مثلا کدی تقلبی چیزی که بتونه سیم کارته بیچاره منو باز کنه یا مثلا راهی که بشه مخاطباشو خارج کرد یا دراورد؟؟؟؟؟؟
منتظره الطافتون هستممم...فعلا
پوکه سیم کارتم گم شده...
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6705 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
Re: پوکه سیم کارتم گم شده...
با خدمات مشترکین ایرانسل تماس بگیرید البته فکر نکنم بتون کاری براتون انجام بدن
شاید کپی سیم کارت جواب بده و بشه حداقل به شمارها دسترسی پیدا کرد .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 51 بار
دوست عزیز سلام
تا آنجایی که من میدونم غیر از امور مشترکین که این کدها را در اختیار دارد فکر نکنم راه دیگری برای پیدا کردن کدها باشد.
البته من را جز مخ ها حساب نکنید.
اما امور مشترکین از کجا متوجه شود که شما راست می گوئید و سیم کارت متعلق به خودتان است و آن را قرض داده اید؟
به فرض محال اگر شما خدای ناکرده سیم کارت را دزدیده باشید و بخواهید به شماره های داخل آن دسترسی پیدا کنید؟
به آنها هم حق بدهید.
تا آنجایی که من میدونم غیر از امور مشترکین که این کدها را در اختیار دارد فکر نکنم راه دیگری برای پیدا کردن کدها باشد.
البته من را جز مخ ها حساب نکنید.
اما امور مشترکین از کجا متوجه شود که شما راست می گوئید و سیم کارت متعلق به خودتان است و آن را قرض داده اید؟
به فرض محال اگر شما خدای ناکرده سیم کارت را دزدیده باشید و بخواهید به شماره های داخل آن دسترسی پیدا کنید؟
به آنها هم حق بدهید.
-
- سپاسهای ارسالی: 192 بار
- سپاسهای دریافتی: 361 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:با خدمات مشترکین ایرانسل تماس بگیرید البته فکر نکنم بتون کاری براتون انجام بدن
سلام
اگه منظورتون از کپی اینه که سیم کارته المثنی بگیرم باید بگم که دیگه هیچ اثری از سیم قبلی تو جدیده نمیمونه از قبیل شماره هاش...
من به یه مخ این کارا نیازمندم که بتونه برام پوک رو پیدا کنه(که میدونم صد تاش تو سنترال هست...)
- تماس:
نه کپی سیم کارت یعنی سیم کارت شما کاملا کپی میشه روی یه سیم دیگه با تمام محتویاتش
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 192 بار
- سپاسهای دریافتی: 361 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:نه کپی سیم کارت یعنی سیم کارت شما کاملا کپی میشه روی یه سیم دیگه با تمام محتویاتش
واقعا؟چطوری؟چه کار باید کرد؟
- تماس:
از تعمیر کاران حرفه ای موبایل بپرسید شاید از روشی که گفتم جواب داد ولی چون کد میخواد احتمالش کمه
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
من نماينده ايرانسل در مازندران هستم . شماره تلفن و سريال 9 رقمي روي سيم كارت و شماره شناسنامه و شماره ملي و پاگه موقع صبت نام پلاك منزل رو دادي برام پيغام كن تا كمكت كنم
fatima8979 نوشته شده:من نماينده ايرانسل در مازندران هستم . شماره تلفن و سريال 9 رقمي روي سيم كارت و شماره شناسنامه و شماره ملي و پاگه موقع صبت نام پلاك منزل رو دادي برام پيغام كن تا كمكت كنم
manini نوشته شده:fatima8979 نوشته شده:من نماينده ايرانسل در مازندران هستم . شماره تلفن و سريال 9 رقمي روي سيم كارت و شماره شناسنامه و شماره ملي و پاگه موقع صبت نام پلاك منزل رو دادي برام پيغام كن تا كمكت كنم
fatim jan manam hamin moshkelo daram azaton khahesh mikonam be manam komak konid.