درخواست کمک فوری

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

درخواست کمک فوری

پست توسط aref612003 »

درخواست کمک فوری
سلام خدمت اعضای محترم
گوشی من ان97 مینی هست. حدود یه هفته قبل در حال ارسال یه اس ام اس بودم که شارژ گوشیم تمام شد و خاموش شد. وقتی زدم به شارژ و روشنش کردم تمام اس ام اس های دریافتی و ارسالی و ذخیره شده و .... کاملا از حافظه پاک شده بود. چکار کنم که برگرده؟
در ضمن ان 97 مینی که من دارم 8 گیگا حافظه داره و حافظه اش دو بخشه یکی همین 8 گیگا بایتی و یکی هم حافظه اصلی گوشی که کمه و حدود 256 مگ بیشتر نیست. اس ام اس های این حافظه 256 مگا بایتی سر جاشه اما مال این حافظه 8 گیگا بایتی پاک شده. لطفا راهنماییم کنید.
از همگی ممنونم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: درخواست کمک فوری

پست توسط Mahdi1944 »

,
البته اينکه چه ميزان اميد بازگشت و همچنين احتمال صحت اطلاعات بازيافتي رابطه‌ي مستقيمي به ميزان حذف و ذخيره مجدد اطلاعات روي حافظه داره، اما بهترين برنامه‌ها در اين زمينه اين دو برنامه هستند
1- R-Studio 5.2 (آخرين نسخه در حال حاضر)
2- Recuva
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”