سلام
من یه گوشی مدل n73 دارم که یه سری برنامه قبلا روشون نصب کردم اما الان که می خوام پاکشون کنم این امکان وجود نداره !
یعنی تو قسمت file manager که میرم اصلا اسم اون برنامه ها وجود نداره که بخوام remove کنم .
حتی خود برنامه ها هم تو مموری گوشی و مموری کارتش نیست !
آیا راهی هست این برنامه ها رو پاک کرد ؟ اکثرا هم خراب هستن و کار نمی کنن .
حذف برنامه های نصب شده روی n73
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 105 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: حذف برنامه های نصب شده روی n73
,
اگر برنامهها تخريب شدند فاعدتا فايلهاي uninstaller برنامهها هم تخريب شده، پس بهتره با کارت ريدر اطلاعات مورد نيازتون رو از مموري کپي کرده و بعد از فرمت مجددا اونجا رو در مموري کپي کنيد، تا تمام اطلاعات مربوط به نصب برنامهها که نوشتيد ناقص هست حذف بشه
اگر هم برنامهها روي فون مموري نصب بودند، ابتدا با برنامههاي بکاپ، يا بکاپ خود گوشي و يا PCSuite از اطلاعات مورد نياز مثل پيام کوتاه، شمارهها و ... کپي تهيه کرده و بعد گوشي رو مستر ريست کنيد و بعد اطلاعات رو restore کنيد مجددا
اگر برنامهها تخريب شدند فاعدتا فايلهاي uninstaller برنامهها هم تخريب شده، پس بهتره با کارت ريدر اطلاعات مورد نيازتون رو از مموري کپي کرده و بعد از فرمت مجددا اونجا رو در مموري کپي کنيد، تا تمام اطلاعات مربوط به نصب برنامهها که نوشتيد ناقص هست حذف بشه
اگر هم برنامهها روي فون مموري نصب بودند، ابتدا با برنامههاي بکاپ، يا بکاپ خود گوشي و يا PCSuite از اطلاعات مورد نياز مثل پيام کوتاه، شمارهها و ... کپي تهيه کرده و بعد گوشي رو مستر ريست کنيد و بعد اطلاعات رو restore کنيد مجددا
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 105 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
Re: حذف برنامه های نصب شده روی n73
مرسی با فرمت کردن مموری کارت , گوشی مثل موقعی شد که خریداریش کرده بودم .
الان احساس می کنم داره یه نفس راحت میکشه
ممنون
الان احساس می کنم داره یه نفس راحت میکشه
ممنون