آيا با استفاده از خود USB GPRS WIRELESS MODEM ميشه با اتصالش به کامپيوتر gprs رو در سيم کارت فعال کرد ؟ (ايرانسل)
کلا د رمورد نحوه کار و راه اندازي USB GPRS WIRELESS MODEM براي کامپيوتر رو ميزي راهنمايي ميخوام.
آيا USB GPRS WIRELESS MODEM با USB EDGA/GPRS WIRELESS MODEM فرق داره ؟ لطفا دوتا لينک زير رو ببيند.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
چطوري USB GPRS WIRELESS MODEM رو با سيم کارت هماهنگ کنم؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: چطوري USB GPRS WIRELESS MODEM رو با سيم کارت هماهنگ کنم؟
دوست عزیز.
با توجه به اینکه سرویس EDGE در ایران فعاله و سرعت EDGE به مراتب بیشتر از GPRS هست استفاده از مودم edge-GPRS سرعت بیشتری برای شما مهیا میکنه.سرعت ادج در برابر GPRS مثل ADSL در برابر Dial up هست.البته یه نسبت تقریبیه.
شما وقتی مودم GPRS رو به کامپیوتر وصل میکنید باید مراحل ساخت کانکشن اینترنت دیال آپ رو طی کنید با این تفاوت که مودم رو باید مودم جی پی آر اس انتخاب کنید و تنظیمات رو هم از سایت ایرانسل بگیرید.تنظیمات این اینترنت هم تا حدودی با دیال آپ تفاوت داره.ولی راحته.
به زودی اگر وقت کردم براتون یه آموزش تصویری میزارم.البته چون مودم جی پی آر اس ندارم نمیتونم تنظیمات دقیق رو بگم ولی سعی میکنم تا جایی که میشه نزدیک باشه
سوالی بود در خدمتیم.
با توجه به اینکه سرویس EDGE در ایران فعاله و سرعت EDGE به مراتب بیشتر از GPRS هست استفاده از مودم edge-GPRS سرعت بیشتری برای شما مهیا میکنه.سرعت ادج در برابر GPRS مثل ADSL در برابر Dial up هست.البته یه نسبت تقریبیه.
شما وقتی مودم GPRS رو به کامپیوتر وصل میکنید باید مراحل ساخت کانکشن اینترنت دیال آپ رو طی کنید با این تفاوت که مودم رو باید مودم جی پی آر اس انتخاب کنید و تنظیمات رو هم از سایت ایرانسل بگیرید.تنظیمات این اینترنت هم تا حدودی با دیال آپ تفاوت داره.ولی راحته.
به زودی اگر وقت کردم براتون یه آموزش تصویری میزارم.البته چون مودم جی پی آر اس ندارم نمیتونم تنظیمات دقیق رو بگم ولی سعی میکنم تا جایی که میشه نزدیک باشه
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
Re: چطوري USB GPRS WIRELESS MODEM رو با سيم کارت هماهنگ کنم؟
جناب Mahdi Mahdavi ،
من خيلي وقت هست توي نت دنبال يک آموزش براي مودم gprs هستم ولي پيدا نمي کنم! اگر لطف کنيد و اين مورد رو آموزش بديد واقعا عالي ميشه .
من فکر ميکردم اول بايد gprs سيم کارت رو در گوشي فعال کنم ! اگر در مورد نحوه فعال کردم gprs ايرانسل براي مودم هم آموزش بگذاريد ممنون ميشم.
فقط لطفا هرچه زوردتر براي آموزش اقدام کنيد.
متشکرم
من خيلي وقت هست توي نت دنبال يک آموزش براي مودم gprs هستم ولي پيدا نمي کنم! اگر لطف کنيد و اين مورد رو آموزش بديد واقعا عالي ميشه .
من فکر ميکردم اول بايد gprs سيم کارت رو در گوشي فعال کنم ! اگر در مورد نحوه فعال کردم gprs ايرانسل براي مودم هم آموزش بگذاريد ممنون ميشم.
فقط لطفا هرچه زوردتر براي آموزش اقدام کنيد.
متشکرم