سلام دوستان
بنده نیاز به یک دیکشنری برای موبایل می خواستم. گوشی موتورلا V3 هست. من برنامه را از نت دانلود کردم.( فایل زیپ شده)
حالا نمیدونم قسمت اصلی که روی گوشی قابل نصب هست( سورس) کدامیک از برنامه ها هست؟!
به عنوان مثال من فایل های زیر رو برای دیکشنری انگلیسی به فارسی دارم:
META-INF
Dectionary
و فایل بنام de که شامل چند فولدر دیگر هست!
و یک سوال دیگر ; آیا جاوا موتورلا را هم پشتیبانی میکند؟
راهنمایی در مورد نصب دیکشنری
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72672 بار
- سپاسهای دریافتی: 31673 بار
- تماس:
Re: راهنمایی در مورد نصب دیکشنری
SAMAN,
سامان جان
اين فايل zip رو اگر دقيقا به محض باز کردن اون با اين فولدرها مواجه ميشيد، بايد تغيير پسوند (تغيير نام ساده) JAR بديد و اون رو به گوشي منتقل کنيد، البته به خاطر ندارم V3 عادي امکان نصب و اجرا رو داشت يا مثل بعضي گوشيهاي سامسونگ نياز بود با استفاده از برنامهي Installer خود شرکت اون رو روي گوشي نصب کرد، به هر حال اولين قدم تغيير پسوند zip به jar هست
انجام بديد و به گوشي منتقل کنيد نتيجه اعلام کنيد
سامان جان
اين فايل zip رو اگر دقيقا به محض باز کردن اون با اين فولدرها مواجه ميشيد، بايد تغيير پسوند (تغيير نام ساده) JAR بديد و اون رو به گوشي منتقل کنيد، البته به خاطر ندارم V3 عادي امکان نصب و اجرا رو داشت يا مثل بعضي گوشيهاي سامسونگ نياز بود با استفاده از برنامهي Installer خود شرکت اون رو روي گوشي نصب کرد، به هر حال اولين قدم تغيير پسوند zip به jar هست
انجام بديد و به گوشي منتقل کنيد نتيجه اعلام کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با تشکر از آقا مهـــــــدی عزیز
من زمانی که روی زیپ کلیک میکنم تصویر زیر رو دارم 0 یعنی در واقع به محض باز کردن زیپ فولدر ها ر وندارم مگر اینکه روی دیکشنری مورد نظر کلیک کنم)
[External Link Removed for Guests]
و زمانی که روی دیکشنری مورد نظر کلیک میکنم تصویر زیر رو دارم که خودش پسوند jar رو داره, حالا نمیدونم پسوند کجا رو دقیقا" باید تغییر بدم؟!
و یک نکته دیگه ; زمانی که برای ورود به فایل ها پیغام پسورد رو درخواست میکنه پسوند jar رو خود دیکشنری ها دارند.
باز هم تشکر
من زمانی که روی زیپ کلیک میکنم تصویر زیر رو دارم 0 یعنی در واقع به محض باز کردن زیپ فولدر ها ر وندارم مگر اینکه روی دیکشنری مورد نظر کلیک کنم)
و زمانی که روی دیکشنری مورد نظر کلیک میکنم تصویر زیر رو دارم که خودش پسوند jar رو داره, حالا نمیدونم پسوند کجا رو دقیقا" باید تغییر بدم؟!
و یک نکته دیگه ; زمانی که برای ورود به فایل ها پیغام پسورد رو درخواست میکنه پسوند jar رو خود دیکشنری ها دارند.
باز هم تشکر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
SAMAN, عزیز
پسوند برنامه های شما درست می باشد حال شما فایل اصلی خودتون را که Zip می باشد را باز نموده که در آن دو فایل با پسوند Jar وجود دارد که یکی
En To Fa و دیگری Fa to En می باشد که این 2 فایل را باید به گوشی منتقل نمایید که بقیه مراحل را مهدی عزیز فرمودند
شاد باشید
پسوند برنامه های شما درست می باشد حال شما فایل اصلی خودتون را که Zip می باشد را باز نموده که در آن دو فایل با پسوند Jar وجود دارد که یکی
En To Fa و دیگری Fa to En می باشد که این 2 فایل را باید به گوشی منتقل نمایید که بقیه مراحل را مهدی عزیز فرمودند
شاد باشید
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با تشکر فراوان از آقا مهدی عزیز و nt عزیز
مشکلم حل شد. و موتورلا هم دیکشنری انگلیسی به فارسی رو پذیرفت البته سرعت عملکردش خیلی کمه!
بسیار متشکر و ممنون از راهنمایی شما دوستان بزرگوار و عزیزم
مشکلم حل شد. و موتورلا هم دیکشنری انگلیسی به فارسی رو پذیرفت البته سرعت عملکردش خیلی کمه!
بسیار متشکر و ممنون از راهنمایی شما دوستان بزرگوار و عزیزم
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!