بعد از اینکه گوشی باکامپیوتر PAIRمیشه وکانکشن میسازم فقط آنتی ویروس آپدیت میشه وهیچ صفحه ای در هیچ مرورگری باز نمیشه.از طرفی موقعیکه میخوام عکس یا آهنگ یا ...از گوشی به کامپیوتر یا بالعکس منتقل کنم اواسط کار ارتباط قطع میشه .دلیل این مشکل چی هست ؟آیا ممکنه که مشکل ازنوع بلوتوث کامپیوتر و کیفیت پایینش باشه؟
بلوتوث سونی چینی هست .
مرسی
مشکل با بلوتوث۵۸۰۰
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
Re: مشکل با بلوتوث۵۸۰۰
مال من هم همینطوره البته تو ویندوز7 ولی توی ایکس پی مشکلی نداره
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
,
دليل اينکه وقتي اينترنت رو به کامپيوتر متصل ميکنيد و فقط آنتي ويروس آپديت ميشه احتمالا اينه که فرايند آپديت تمام پهناي باند موجود رو ميگيره و به همين دليل صفحهي ديگهاي باز نميشه
دليل مشکل دوم هم ميتونه از مارک بلوتوس و يا نصب نبودن درايور مناسب براي اون باشه، همچنين اگر نسخهي فريموير گوشي پايين هست، ممکنه اختلال در اين زمينه هم باشه (احتمال قويتر مشکل در بلوتوس کامپيوتر هست)
دليل اينکه وقتي اينترنت رو به کامپيوتر متصل ميکنيد و فقط آنتي ويروس آپديت ميشه احتمالا اينه که فرايند آپديت تمام پهناي باند موجود رو ميگيره و به همين دليل صفحهي ديگهاي باز نميشه
دليل مشکل دوم هم ميتونه از مارک بلوتوس و يا نصب نبودن درايور مناسب براي اون باشه، همچنين اگر نسخهي فريموير گوشي پايين هست، ممکنه اختلال در اين زمينه هم باشه (احتمال قويتر مشکل در بلوتوس کامپيوتر هست)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
نسخه فیرمویر ۵۰ هست و فکر نمیکنم به این خاطر باشه .البته اینکه موقعیکه میخوام ازبلوتوث استفاده بکنم مرتب سؤال میکنه که وصل بشه یا نه اذیت میکنه.
همراه بلوتوث درایور نبود.اگر امکانش هست لطفا یک بلوتوث که این مشکل رو با۵۸۰۰نداشته باشه معرفی بفرمایید.
مرسی
همراه بلوتوث درایور نبود.اگر امکانش هست لطفا یک بلوتوث که این مشکل رو با۵۸۰۰نداشته باشه معرفی بفرمایید.
مرسی
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
,
من خودم از مدلي بسيار کوچک استفاده ميکنم که مارک اون چندان معتبر نيست و چيني هست، اما پشت اون مربعي هست و مانند اغلب مدلهاي موجود در بازار نيم دايره نيست، فکر ميکنم در بازار هم ميتونيد پيدا کنيد، چون کارتون اون در حال حاضر در دسترسم نيست، نميتونم دقيقتر مارک اون رو براتون بنويسم، اما Vista و 7 ساپورت هست، من با اين مدل مشکلي ندارم و به راحتي با 5800 کار ميکنم
من خودم از مدلي بسيار کوچک استفاده ميکنم که مارک اون چندان معتبر نيست و چيني هست، اما پشت اون مربعي هست و مانند اغلب مدلهاي موجود در بازار نيم دايره نيست، فکر ميکنم در بازار هم ميتونيد پيدا کنيد، چون کارتون اون در حال حاضر در دسترسم نيست، نميتونم دقيقتر مارک اون رو براتون بنويسم، اما Vista و 7 ساپورت هست، من با اين مدل مشکلي ندارم و به راحتي با 5800 کار ميکنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
ببخشید همراه بلوتوس که درایور نبود وقتیکه میخوام درایور ویندوز رو هم آنلاین آپدیت کنم چیزی پیدا نمیکنه چطوری میتونم درایور مربوط به بلوتوس رو آپدیت کنم ؟یا درایورش رو پیدا کنم؟چون مشخصات خاصی برای سرچ در گوگل نداره !
خیلی ممنون
خیلی ممنون
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
دوست عزیز.سلام.
الان دیگه همراه بلوتوث درایور نمیزارند.چون خود ویندوز اون رو شناسایی میکنه.مدل های قدیمی بلوتوث مثل bilionton دارای درایور بودند که البته دیگه از دور خارج شدند.
اما شما میتونید با استفاده از نرم افزار های جانبی بلوتوث مثل bluesoleil از امکانات کامل بلوتوث استفاده کنید.
Please Login or Register to see this code
در مورد دانگل بلوتوث هم بگم که من از این مدل که گرفتم با برخی گوشی ها مشکل داشت و درست هم کار نمیداد.
اما این مدلی که آقای mahdi 1944 هم گفتند مدل بسیار خوبیه.تا به حال هم با هیچ گوشی مشکلی نداشته
سوالی بود در خدمتیم.
الان دیگه همراه بلوتوث درایور نمیزارند.چون خود ویندوز اون رو شناسایی میکنه.مدل های قدیمی بلوتوث مثل bilionton دارای درایور بودند که البته دیگه از دور خارج شدند.
اما شما میتونید با استفاده از نرم افزار های جانبی بلوتوث مثل bluesoleil از امکانات کامل بلوتوث استفاده کنید.
Please Login or Register to see this code
در مورد دانگل بلوتوث هم بگم که من از این مدل که گرفتم با برخی گوشی ها مشکل داشت و درست هم کار نمیداد.
اما این مدلی که آقای mahdi 1944 هم گفتند مدل بسیار خوبیه.تا به حال هم با هیچ گوشی مشکلی نداشته
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !