سلام .
ب نظر شما بین این دو گزینه کدام یک بهتره؟
1-گوشی اچ تی سی رنج قیمت زیر 500
2-ایپاد تاچ 4 + یک گوشی ساده (فقط برای برقراری تماس)
منتظر نظرات مفیدتون هستم.
آیپاد یا اچ تی سی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: آیپاد یا اچ تی سی
دوست عزیز سلام.
به نظر بنده خریدن یک گوشی اچ تی سی :یا کلا هر گوشی: نسبت به یک گوشی ساده و یک پلیر بستگی به نظر خودتون داره.
اگر دوربین نمیخواهید و نمیخواهید از خدمات اینترنت و تماس تصویری :در آینده ای نزدیک" و جی پی اس و... استفاده کنید و حمل دو وسیله برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه خوب بهتره گزینه دوم "یعنی خرید یک ایپاد تاچ4 + گوشی ساده" رو انتخاب کنید.مخصوصا اگر به موسیقی علاقه دارید.چون آپشن ها و کیفیت و حتی عمر باطری پلیر های موسیقی بسیار بهتر از گوشی موبایله.حالا حتی اگر گوشی 700.000 تومانی هم بگیرید شاید نیاز شما رو اونطور که یک mp3 player ساده 100.000 برآورده میکنه جوابگو نباشه.
البته این به معنی بد بودن کیفیت موسیقی گوشی های موبایل نیست.
در کل خریدن یک گوشی اچ تی سی مزایای زیر رو داره:
حمل فقط 1 دستگاه که ساده تره.
استفاده از خدمات اینترنت و GPS , WiFi و دوربین و ... در کنار پلیر موزیک معمولی.
و تنها عیبش هم شاید عمر کم باطری برای گوش دادن موسیقی و کیفیت معمولی اون باشه.
در کل اگر به موسیقی علاقه دارید و میخواهید از گوش دادن به اون لذت ببرید گزینه 2 در غیر این صورت امکانات رو فدای کیفیت نکنید و HTC بگیرید.
ببخشید طولانی شد.سوالی بود در خدمتیم
به نظر بنده خریدن یک گوشی اچ تی سی :یا کلا هر گوشی: نسبت به یک گوشی ساده و یک پلیر بستگی به نظر خودتون داره.
اگر دوربین نمیخواهید و نمیخواهید از خدمات اینترنت و تماس تصویری :در آینده ای نزدیک" و جی پی اس و... استفاده کنید و حمل دو وسیله برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه خوب بهتره گزینه دوم "یعنی خرید یک ایپاد تاچ4 + گوشی ساده" رو انتخاب کنید.مخصوصا اگر به موسیقی علاقه دارید.چون آپشن ها و کیفیت و حتی عمر باطری پلیر های موسیقی بسیار بهتر از گوشی موبایله.حالا حتی اگر گوشی 700.000 تومانی هم بگیرید شاید نیاز شما رو اونطور که یک mp3 player ساده 100.000 برآورده میکنه جوابگو نباشه.
البته این به معنی بد بودن کیفیت موسیقی گوشی های موبایل نیست.
در کل خریدن یک گوشی اچ تی سی مزایای زیر رو داره:
حمل فقط 1 دستگاه که ساده تره.
استفاده از خدمات اینترنت و GPS , WiFi و دوربین و ... در کنار پلیر موزیک معمولی.
و تنها عیبش هم شاید عمر کم باطری برای گوش دادن موسیقی و کیفیت معمولی اون باشه.
در کل اگر به موسیقی علاقه دارید و میخواهید از گوش دادن به اون لذت ببرید گزینه 2 در غیر این صورت امکانات رو فدای کیفیت نکنید و HTC بگیرید.
ببخشید طولانی شد.سوالی بود در خدمتیم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
مهدی جان سلام.
دوست من والله من در نظر داشتم یک گوشی آیفون 3جی اس بگیرم که دیدم واقعا این همه پول رو صرف یک گوشی کردن اشتباهه و نمی ارزه که حدود 700 تومان رو برای یک گوشی بدی . (البته از نظر من )
بعد دیدم که تمامی امکانات بغیر از امکانات انگشت شماری از آیفون در آیپاد هست . تصمیم گرفتم یک موبایل ساده فقط برای تماس و آیپاد رو برای برنامه هاش که خیلی هست و بازی هاش و تاچش و موزیکش و از حق نگذریم کلاسش بگیرم.
مثلا من نشستم فکر کردم دیدم واقعا جی پی اس چقدر بدرد من میخوره ؟ به نظر شما جی پی اس چه کاربردی داره ؟ میشه مثالی بزنی؟
یا جی پی آر اس که خداییش بدرد بخور هست ولی اونقدر ها هم مهم نیست .
آیپاد که خدا رو شکر دوربین هم داره .
اما اچ تی سی که مدل خاصیش مد نظرم نیست خیلی چیز ها رو در کنار هم داره اما نه به کاملی آیفون و آیپاد .
مثلا برنامه های ios و آندروید رو در نظر بگیرید و تفاوت رو حس کنید .
نظر شما چیه ؟ (ییخشید پر حرفی کردم)
دوست من والله من در نظر داشتم یک گوشی آیفون 3جی اس بگیرم که دیدم واقعا این همه پول رو صرف یک گوشی کردن اشتباهه و نمی ارزه که حدود 700 تومان رو برای یک گوشی بدی . (البته از نظر من )
بعد دیدم که تمامی امکانات بغیر از امکانات انگشت شماری از آیفون در آیپاد هست . تصمیم گرفتم یک موبایل ساده فقط برای تماس و آیپاد رو برای برنامه هاش که خیلی هست و بازی هاش و تاچش و موزیکش و از حق نگذریم کلاسش بگیرم.
مثلا من نشستم فکر کردم دیدم واقعا جی پی اس چقدر بدرد من میخوره ؟ به نظر شما جی پی اس چه کاربردی داره ؟ میشه مثالی بزنی؟
یا جی پی آر اس که خداییش بدرد بخور هست ولی اونقدر ها هم مهم نیست .
آیپاد که خدا رو شکر دوربین هم داره .
اما اچ تی سی که مدل خاصیش مد نظرم نیست خیلی چیز ها رو در کنار هم داره اما نه به کاملی آیفون و آیپاد .
مثلا برنامه های ios و آندروید رو در نظر بگیرید و تفاوت رو حس کنید .
نظر شما چیه ؟ (ییخشید پر حرفی کردم)
- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
wifi و دوربین رو آیپود تاچ هم داره, GPS هم تا نیازش نباشه به کاری نمیاد . شما هم اینطور که معلومه موزیک و گیم و نرم افزار بیشتر برات مهمه تا اینترنت و براوزینگ . من که پیشنهاد میکنم برای همون آیپاد برید . حافظه اش زیاده و طول عمر باتریش هم بالاست . در ضمن نیازی هم نیست که اگر قیمتش براتون مهمه حتما آخرین ورژن و سریش رو بگیرید .
در روح و جان من میمانی ای وطن
البته این مورد که نرم افزار های IOS بیشتر از android هست طبیعیه.چون زمان انتشار سیستم عامل آیفون قبل تر از آندرویده و الان آندروید در حال رشده.بصورت کاملا محسوس و چشمگیر...
کاربرد استفاده از GPRS یا EDGE هم بستگی به کاربر داره .مثلا من خودم در سفر که هستم از این قابلیت استفاده میکنم "با اتصال موبایل به کامپیوتر" که اون هم با خرید یک مودم جی پی آر اس حل میشه"
اما با توجه به توضیحات شما اگر حمل دو دستگاه برای شما مشکل نیست خرید یک آیپاد و یک گوشی ساده کار عاقلانه ایه.
"فکر کنم قیمت آیپاد تاچ 4 گیگ "اگر موجود باشه" حدود 200.000 تومانه.من 6 گیگش رو دیدم 240.000 تومان بود.
در ضمن یک سوال.
برای شما چه قابلیت هایی در اولویته؟
کیفیت صدا -دوربین - حافظه- عمر باطری - ...
شما روی یک گوشی خوب + یک ام پی تری پلیر ساده هم فکر کردید؟
اگر بگید اولویتتون چیه بهتر به جوابتون میرسید.
ممنونم.
کاربرد استفاده از GPRS یا EDGE هم بستگی به کاربر داره .مثلا من خودم در سفر که هستم از این قابلیت استفاده میکنم "با اتصال موبایل به کامپیوتر" که اون هم با خرید یک مودم جی پی آر اس حل میشه"
اما با توجه به توضیحات شما اگر حمل دو دستگاه برای شما مشکل نیست خرید یک آیپاد و یک گوشی ساده کار عاقلانه ایه.
"فکر کنم قیمت آیپاد تاچ 4 گیگ "اگر موجود باشه" حدود 200.000 تومانه.من 6 گیگش رو دیدم 240.000 تومان بود.
در ضمن یک سوال.
برای شما چه قابلیت هایی در اولویته؟
کیفیت صدا -دوربین - حافظه- عمر باطری - ...
شما روی یک گوشی خوب + یک ام پی تری پلیر ساده هم فکر کردید؟
اگر بگید اولویتتون چیه بهتر به جوابتون میرسید.
ممنونم.
پدرام جان ممنونم. همونطور که اشاره کردی من بیشتر بازی و مخصوصا" نرم افزار ها و موزیک و ویدیو برام مهم اند و اینترنت هم مطرح هست اما یا وایرلس وصل میشوم.(البته هیچ چیز جای پی سی رو تو براوزینگ نمیگیره. به هر حال ممنون.
مهدی جان.
ضمن عرض تشکر اولویت من همونطور که عرض کردم همین موردهایی است که در زیر میارمشون.
در اول قابلیت های نرم افزار و بازی های آیپاد.
در ادامه کیفیت تصویر و تاچ آیپاد ، همچنین کلاسش .
و در آخر هم پخش موزیک و فیلم و دوربین (که خوب اینم خیلی مهمه) .
والله مهدی جان چون زیاد به خاطر موزیک نیست تا به حال به یک ام پی تری پلیر ساده فکر نکرده بودم .
اما هنوز دو دلم ببینم کدوم رو بگیرم . به نظر شما یه آیفون 3جی اس میتونم از اونور بیارم . از این مدل ای تی تی ها که نمیشه باهاش توی ایران تماس برقرار کرد؟ ولی فکر کنم کارهای دیگر رو که آیپاد هم نداره انجام بده و مقورن به صرفه است . نظرتون چیه؟
مثلا" اینجا نوشته آیفون 4جی ای تی تی 199 دلار
[External Link Removed for Guests]
مهدی جان.
ضمن عرض تشکر اولویت من همونطور که عرض کردم همین موردهایی است که در زیر میارمشون.
در اول قابلیت های نرم افزار و بازی های آیپاد.
در ادامه کیفیت تصویر و تاچ آیپاد ، همچنین کلاسش .
و در آخر هم پخش موزیک و فیلم و دوربین (که خوب اینم خیلی مهمه) .
والله مهدی جان چون زیاد به خاطر موزیک نیست تا به حال به یک ام پی تری پلیر ساده فکر نکرده بودم .
اما هنوز دو دلم ببینم کدوم رو بگیرم . به نظر شما یه آیفون 3جی اس میتونم از اونور بیارم . از این مدل ای تی تی ها که نمیشه باهاش توی ایران تماس برقرار کرد؟ ولی فکر کنم کارهای دیگر رو که آیپاد هم نداره انجام بده و مقورن به صرفه است . نظرتون چیه؟
مثلا" اینجا نوشته آیفون 4جی ای تی تی 199 دلار
[External Link Removed for Guests]
راستش نظر من بیشتر رو همون آیپاد تاچ هست.
چون هم عمر باطری بیشتری داره و هم قیمتش ارزون تره.در مورد آیفون هم اطلاعی ندارم که موقعی که سیمکارت داخلش نباشه میشه باهاش کار کرد یا نه.
اما اگر بین همون دو گزینه .گزینه 2 رو انتخاب کنید بهتره.در ضمن فرمت های صوتی تصویری قابل پشتیبانی آیپاد تاچ از آیفون بیشتره.
ممنونم
چون هم عمر باطری بیشتری داره و هم قیمتش ارزون تره.در مورد آیفون هم اطلاعی ندارم که موقعی که سیمکارت داخلش نباشه میشه باهاش کار کرد یا نه.
اما اگر بین همون دو گزینه .گزینه 2 رو انتخاب کنید بهتره.در ضمن فرمت های صوتی تصویری قابل پشتیبانی آیپاد تاچ از آیفون بیشتره.
ممنونم