چرا گلکسی تب رو فروختم وآیپد گرفتم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

چرا گلکسی تب رو فروختم وآیپد گرفتم

پست توسط !MOS »

[FONT=Times New Roman][COLOR=#666666] تصویر
علت1:
سایز گلکسی تب هفت اینچ بود...من اول گفتم خوبه ورفتم گرفتم...دیدم دوستان راست میگن...اصلا تبلت زیر 9 اینچ تبلت نیست...موقع وبگردی خسته میشدم....اندازه اش اذیت می کرد...هی دوست داشتم با لپتاب وبگردی کنم...وقتی بعد از یک مدت کار با گلکسی تب میرفتم سراغ لپتاب انگار دنیا رو بهم داده بودن واز زندان آزاد شده بودمتصویرتصویر
اما توی آیپد این گونه نیست..صفحه ده اینچیش جون میده برای ویگردی وخوندن کتاب..الان که باهاش راه بیفتم احتمالا لپ تاب رو میزام کنارتصویر

علت 2:
شارژ باتری گلکسی تب کم هست....یعنی فی الواقع آندروید با باز کردن برنامه های بی مصرف در پشت صحنه داره باتری رو فدای آزادی سیستم عامل می کنه..شارژهفت ساعت ادعا میکنه...ولی اگر نور صفحه رو کم بکنید وهزارتا برنامه رو ببندید ونمیدونم روی حالت فلایت مود باشه وسینک با اینترنت رو از کار بندازین...شاید هفت ساعت....من مصرفم بالاست ...گلکسی تب باتریش جواب منو نمیدادتصویر

اما این آیپد باتریش معرکه هست....یعنی من 3 ساعت همه کار کردم رو 80 درصد مونده بود...تا نیم ساعت اول 95 درصد....تازه نور lcd آیپد اینقدر زیاده من دربدر دنبال یک برنامه ام که بتونم کمش کنم...چشم هام کور شد(قبل از خواب)...یعنی اگر اون کارهایی که روی گلکسی تب می کردم تا باتریش بیش تر بمونه روی این انجام بدم رسما 13 تا 14 ساعت دووم میاره که معجزه اپل که میگن اینهتصویرتصویر

علت 3:
ریسک بالای عوض کردن رام که اصلا خوشم نمیومد...باید صد تا صفحه عربی رو میخوندم تا بفهمم رام مشکلی داره..نداره...اگر داشت چجوری برطرف میشه...اینقدره عربی خونده بودم داشتم عرب میشدم...توی سایت های فارسی تنها بودم...کسی نبودتصویر

اما آیپد اصلا نیازی به ریختن رام نیست....توی iTunes میزنیRestore پنج دقیق بعد iOS 4.2 رو بدون هیچ ریسکی روش میریزه...جیلبریکش هم مثل آبخوردن....ولی گلکسی تب وکلا آندروید اولین چیزی که بالای هرتاپیک آموزشی می بینی این جمله هست: هرگونه خرابی وبریک شدن مسئولش خودتی هاتصویر

به قولی سادگی iOS یک چیز دیگستتصویر

علت 4:
ساپرت افتضاح فارسی تو آندروید.....گلکسی تب با اینکه براش رام فارسی اومده نمیشه توش یک عبارت فارسی کپی وپیست کرد..میریزه به هم...توی آفیسش هم که نگو...اصلا نمیشه فارسی تایپ کرد...تصویر

توی iOS اینجوری نیست...قرار نیست صدتا رام فارسی براش بیاد...پیش فرض ساپرت میکنه..فونتشم خوشگله...البته توی آفیس مشکل داره که اونم توی تایپ هست نه توی نمایش...البته همه سیستم عامل ها با آفیس فارسی جوری مشکل دارن...

علت 5:
ساپرت نرم افزاری گلکسی تب با توجه به سخت افزار قوی که داره افتضاح بود وهست...چرا اینجوریه؟
گلکسی تب روش آندروید 2.2 هست که برای تبلت بهینه نشده وشما وقتی گلکسی تب داری انگار گوشی داری...یعنی احساس تبلت بودن بهت دست نمیده...دلیل دیگرش تنوع سخت افزاری آندروید هست که به نظر من اشتباه گوگل وشرکت های دیگه همکارش همینجاست...
مارکت آندروید برای صدتا گوشی وتبلت از ضعیف تا قوی با هم یکی شده...طبقه بندی نداره...اپل استور اینجوری نیست...طبقه بندی شده برای سه دستگاه قوی آیپد وآیفون وآیپاد..
دلیل دیگه اینه که گلکسی تب، 2 میلیون وخورده ای فروخته ولی آیپد 12 میلیونتصویر...نتیجه این میشه که توی اپل استور همه جور برنامه ای برای آیپد پیدا میشه..از همه مهم تر مخصوص آیپده....ولی توی مارکت آندروید یک بار سرچ کنی تبلت نا امید میشین چه برسه به گلکسی تب....
توی هر سایتی میری .. هر روزنامه آنلاینی که بخوای...هر شبکه تلوزیونی معروفی که بگی ...برای آیپد برنامه دارن....هر دیکشنری که بگی برنامه مخصوص آیپد داره...اگر اهل بازی باشی 1523 تا بازی با گرافیک خارق العاده همین الان با لینک مستقیم برای آیپد پیدا میشه...سایتش هست..
pdf ریدر های فوق العاده ای داره....رسما خوشحال میشی که آیپد گرفتی...تصویر

دلم بد جوری پره ...به زودی یک تاپیک می زنم هردو سیستم عامل رو با هر دو تبلت رو مقایسه می کنمتصویر....باید با آیپد راه بیفتم الان اینجوری امتصویر 

hikmat313.blogfa.com

ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”