من ميخواهم گوشي htc بخرم بهترين گوشي كه وجو داره چيه؟
لطفا كمكم كنيد
گوشي htc
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
Re: گوشي htc
سلام.
به ترتیب قیمت میگم.
htc desire hd : 760000
htc hd2:600000
htc desire : 560000
htc wildfire : 390000
htc hdmini : 350000
htc touch 2 : ?00000
htc legend : ?00000
شرکت یاس ارائه دهنده رسمی گوشی های htc در ایران .
به ترتیب قیمت میگم.
htc desire hd : 760000
htc hd2:600000
htc desire : 560000
htc wildfire : 390000
htc hdmini : 350000
htc touch 2 : ?00000
htc legend : ?00000
شرکت یاس ارائه دهنده رسمی گوشی های htc در ایران .
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
سلام ، در حال حاضر جدیدترین مدلهای HTC مدل Desire HD و HD7 هستند که در کل شبیه همن و فقط یکم تفاوت جزیی دارن .
من خودم تازه یدونه HTC HD7 خریدم گوشی خیلی خوبیه و با آیفون4 قابل مقایسه است ، 5 ماهه اومده قیمتش هم 480 هزار تومنه و به نسبت قیمتش فوق العاده کارایی داره ، صفحه LCD Touch 4.3inch که تقریبا تمام گوشی رو میگیره ، پردازنده ی مرکزی 1 گیگاهرتزی Scorpian داره . (RAM) رم 567 مگابایت و (ROM) رام 512 مگابایتی داره .
حافظه ی داخلی 16 گیگابایتی داره اما نمیشه بهش حافظه اضافه متصل کرد . دوربین 5 مگاپیکسلی آتو فوکوس با قابلیت فیلمبرداری در حالت 720p و عکسبرداری کیفیت بالا رو داره علاوه بر این مجهز به دو چراغ زنونی قوی برای فلاش عکسبرداری و فیلمبرداری در شب هست . از لحاظ اینترنت هم به لطف سیستم عامل قوی windows7 میتونین با استفاده از wi-fi ، GPRS یا اینترنت ADSL (از طریق اتصال به کامپیوتر) متصل بشید و تقریبا هرکاری که با کامپیوتر انجام میدین (از فیس بوک و مسنجر گرفته تا گوش دادن به رادیوی اینترنتی و ...) رو انجام بدین
مدل دیگه که Desire HD هست در نمای کلی با HD7 تفاوت چندانی نداره ، از نظر قدرت پردازش هر دو گوشی یکسان هستند ، حافظه ی داخلی این مدل 1.5 گیگابایت هست اما قابلیت اتصال حافظه ی اضافی هم وجود داره ، دوربین این مدل 8 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری 720P و تشخیص چهره است ، Desire علاوه بر صفحه ی 4.3 اینچی به یک کیبورد هم مجهزه ، قیمت این مدل 740 هزار تومانه. سیستم عامل این مدل Android 2.2 هست
تنها اشکال این دو مدل (از نظر من) وابستگی شدید به برنامه ی zune برای اتصال به کامپیوتر و دانلود برنامه است . در کل با توجه به قیمت من HD7 رو پیشنهاد میکنم .
من خودم تازه یدونه HTC HD7 خریدم گوشی خیلی خوبیه و با آیفون4 قابل مقایسه است ، 5 ماهه اومده قیمتش هم 480 هزار تومنه و به نسبت قیمتش فوق العاده کارایی داره ، صفحه LCD Touch 4.3inch که تقریبا تمام گوشی رو میگیره ، پردازنده ی مرکزی 1 گیگاهرتزی Scorpian داره . (RAM) رم 567 مگابایت و (ROM) رام 512 مگابایتی داره .
حافظه ی داخلی 16 گیگابایتی داره اما نمیشه بهش حافظه اضافه متصل کرد . دوربین 5 مگاپیکسلی آتو فوکوس با قابلیت فیلمبرداری در حالت 720p و عکسبرداری کیفیت بالا رو داره علاوه بر این مجهز به دو چراغ زنونی قوی برای فلاش عکسبرداری و فیلمبرداری در شب هست . از لحاظ اینترنت هم به لطف سیستم عامل قوی windows7 میتونین با استفاده از wi-fi ، GPRS یا اینترنت ADSL (از طریق اتصال به کامپیوتر) متصل بشید و تقریبا هرکاری که با کامپیوتر انجام میدین (از فیس بوک و مسنجر گرفته تا گوش دادن به رادیوی اینترنتی و ...) رو انجام بدین
مدل دیگه که Desire HD هست در نمای کلی با HD7 تفاوت چندانی نداره ، از نظر قدرت پردازش هر دو گوشی یکسان هستند ، حافظه ی داخلی این مدل 1.5 گیگابایت هست اما قابلیت اتصال حافظه ی اضافی هم وجود داره ، دوربین این مدل 8 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری 720P و تشخیص چهره است ، Desire علاوه بر صفحه ی 4.3 اینچی به یک کیبورد هم مجهزه ، قیمت این مدل 740 هزار تومانه. سیستم عامل این مدل Android 2.2 هست
تنها اشکال این دو مدل (از نظر من) وابستگی شدید به برنامه ی zune برای اتصال به کامپیوتر و دانلود برنامه است . در کل با توجه به قیمت من HD7 رو پیشنهاد میکنم .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
به طور کلی mobile phone 7 رو پیشنهاد نمیکنم..به نظر من از بین گوشی های android اچ تی سی انتخاب کنید..مشکلات phone7 زیاد هست.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
من گوشي htc wildfire خريدم،حدود 320 تومن شد با گارانتي و بيمه.من گوشيمو 2ماه پيش خريدم الان 20 تومن گرونتر شده.اين گوشي با توجه به قيمتي نسبتا" كمي كه داره امكانات بسياري داره كه گوشي هاي ديگه با همين امكانات، گرونتر از گوشي من هستن.من راضي ام ازش.بزرگترين نقطه قوتش دريافت فوق العاده ي صدا در هنگام مكالمه هست(به دليل آنتن دهي فوق العاده قوي).تنها نقاط ضعفي كه تو اين مدت ديدم كاهش سرعت گوشي در بعضي اوقات و باقي ماندن اثر انگشت در كل بدنه گوشي هستش.كار كردن با اين گوشي خيلي آسونه و بخصوص به خاطر لمسي بودن گوشي، پيامك زدن با اون سريعتر و راحتتر از گوشي هاي دكمه اي هست.پدر بنده وقتي گوشي منو ديد خوشش اومد، رفت گوشي htc hd7 رو خريد 460 تومن.خيلي هم ازش راضيه.در مورد اون گوشي هم بايد بگم سرعت اش بسيار بسيار عاليه و اصلا نديدم گاهي اوقات مثل گوشي خودم WILDFIRE ،سرعتش پايين بياد.تفاوت اصلي اين دو گوشي،سيستم عاملشون هست كه گوشي من آندرويد و گوشي بابام، ويندوز 7 هست.گوشيه بابام يعني HD7 براي ارتباط با كامپيوتر وابسته به نرم افزار ZUNE هست و بدون اون اصلا نميتونه به كامپيوتر وصل بشه اما گوشي خودم بدون نياز به نرم افزار خاص به راحتي با يه كابل به كامپيوتر وصل ميشه.به خاطر بزرگ بودن صفحه نمايش HD7 كار با نرم افزار ها و وبگردي و نظاير اون توي يه صفحه كامل قابل مشاهده هست، شايد بزرگ بودن اين گوشي كمي اذيت كنه اما اونطور كه من ديدم و همچنين با توجه به اين كه شركت HTC به سازنده گوشي هاي خوش طرح معروف شده، زيبايي اين گوشي هم در همان نگاه اول جلب توجه ميكند و بزرگ بودن اون هم اصلا" به نظرتون نمياد.در كل با توجه به بودجه اي كه دارين ميتونين گوشي دلخواهتونو انتخاب كنين.اگه بازم سوالي داشتين در خدمتم.در ضمن اينو بگم از اين به بعد به همه توصيه ميكنم اگه ميخوان گوشي بخرن،برن سراغ گوشي هاي HTC.