مشکل در اجرای باز یسیمز 3 گلکسی تب

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

مشکل در اجرای باز یسیمز 3 گلکسی تب

پست توسط sYAGHOOT »

سلام من galaxy tab p7300دارم.بازی سیمز 3 رو روش ریختم.یعنی فایل نصبی رو که پسوند apkداره رو نصب کردم .دیتای بازی هم پسوندش apk هستش.من اینو کجا باید بریزم و نصب کنم؟ تصویر
من همین طوری این دیتا رو توی android/data نصب کردم اما بازم وقتی بازی باز میشه ،پیغام دانلود رو میده و میخواد دیتا رو دانلود کنه.چی کارش کنم؟؟ تصویر
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: مشکل در اجرای باز یسیمز 3 گلکسی تب

پست توسط Mahdi1944 »

,
ديتا به اين دليل به صورت مجزا هست که اندرويد قبلا فايل apk بيشتر از 50 مگابايت رو در مارکتش اجازه‌ي آپلود نميداد و به همين دليل شرکتهاي بازي سازي به اين شکل عمل ميکردند، پس فايل apk که براي ديتا گرفتيد احتمالا در واقع zip بوده که به apk تغيير نام داده شده، پسوند اون رو به zip تغيير بديد و ببنيد ساختار apk داره يا خير، اگر محتواي اون صرفا فولدر ديتا بود، همان zip بوده و بايد محتواي اون رو در مسير مربوطه کپي کنيد

البته ديتا بسته به نوع پردازنده‌ي گرافيک متفاوت هست و چک کنيد که نسخه‌ي مربوطه رو درست دانلود کرده باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”