M.Abooali نوشته شده:از نظر من i3 مناست کارهای عمومی است و بر فرض اگر فردی قصد داره رو لپ تاپ خودش کارهای سنگین تر انجام بدهد با i5 نیز بدون مشکل می تواند کارش را بکند. بنابراین من اصلا توصیه خرید یک لپ تاپ i7 را نمی کنم. (البته در این رنج قیمت که شما فرمودید منظورم است)
لنوو لپ تاپ هاش در حقیقت به اصطلاح دقیقا کاری هستند و بر خلاف دیگر شرکت ها روی طراحی بدنه و قابلیت های جانبی کمتر کار میکند اما ترکیب سخت افزاریش و عملکرد کلی سیستم در قیاس با مدل های مشابه باور نکردنی است.
نخست این که شما مدل های دیگر برندها را معمولا بالاتر از قیمت یک لپ تاپ لنوو با آن کانفیگ باید بخرید.
ضمن این که در اکثر مقایسه ها بین دو مدل از یک کانفیگ در مواردی که یکی از برند لنوو بوده باشد، شاهد نتایج بسیار متفاوت و بهتر از اون لپ تاپ بوده ایم. مثل همین سری Z500 که در مقایسه با یک مدل Sony که دقیقا همین کانفیگ و گرافیک را دارد، در بازی ها و نرم افزارها علاوه بر سریع و روان تر بودن به صورت کاملا محسوس، از نظر مصرف انرژی و حرارت نیز به مراتب عملکرد بهتری دارد. این همان چیزی است که بهش گفته می شود کیفیت ساخت بالا. و در حال حاضر مشمول اکثر محصولات لنوو از جمله z500 است.
از طرف دیگر z500 تقریبا جزو برترین سری لپ تاپ های لنوو به حساب میاد و به این ترتیب بود که من عرض کردم از نظر من بهتر از z500 گزینه ای وجود ندارد. چون شما دارید دنبال رقیب برای تقریبا بهترین محصول، با کیفیت ترین کمپانی تولید نوت بوک می گردید !
بنابراین در این رنج قیمت از نظر من z500 بسیار گزینه خوبی است.
در مورد msi ها، جدا از بحث کانفیگ، معمولا جنس بدنه اونها ضعیف تر است، و در مورد این مدل خاص مشکل داغ کردن وجود دارد. (بنا بر تحقیق)
سلام میلاد جان.خیلی ممنون...
خوب i7 این مدل تقریبا 3 تومنه...پس از نظر قیمت مشکلی نیست
یکی از دوستام یه لپ تاپ Dell Inspiron داره، i5
میگفت لپ تاپم داره کم میاره تو طراحی.و توصیه میکرد که i7 بگیرم...
خوب اگه نخوایم قیمت رو در نظر بگیریم در چه مواردی توصیه به خرید i7 میکنید؟