Mahdi1944 نوشته شده: . ,
شما اگر سرویس حجمی دارید که برخی مواقع باید بتونید همون حدود 6 مگابایت! بر ثانیه هم دانلود کنید، البته به شرطی که سایتی که از اون دانلود میکنید محدودیت سرعت برای کانکشن نداشته باشه (که بعیده نداشته باشه)، چون سرویسهای حجمی همون مثلا سرعت 6 مگابایت بر ثانیه رو بین 8 نفر به اشتراک میگذارند و زمانی که هیچ یک در حال دانلود نباشند، عملا تمام باند اشتراکی برای شما خواهد بود، اما زمانی که همه استفاده کنند باید بتونید نهایتا تا 750 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنید، اما اگر اینترنت نامحدود گرفتید، مبنای سرعت برای شما همون مبنای محاسبه شبکههای کامپیوتری یعنی بیت خواهد بود که شما در این حالت هم باید بتونید با سرعت 750 کیلوبایت بر ثانیه که میشه 6 مگابیت بر ثانیه دانلود کنید. من خودم الان اینترنت 2 مگابیت دارم و برخی مواقع تا 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنم، حتی شبها که رایگان هست (البته از اسیاتک نیست)
اره سرویس حجمی دارم 12 گیگ در 12 ماه با سرعت 6 مگابیتس
من از سایت های ایرانی که دانلود می کنم سرعتم بیشتر از 200 کیلوبایت نمیشود و از سایت های خارجی از 50کیلوبایت بیشتر نمیشه
البته بعضی ساعات روز که تست سرعت می گیرم سرعتم به 750کیلوبایت میرسه اما خیلی کم معمولا بعد از طهرها و اخرهای شب و حدود 70درصد شبانه روز روی همون 200 هست و بیشتر نمیشه
با پشتیبانی هم که تماس گرفتم میگه همینی که هست
بعد توی سایت تنطیم مقررات ازشون شکایت کردم که اونجا هم خودشون زنگ زدند و پیگیری کردند و باز جوابشون این بود :
"طبق ماده 4 مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات ، شركت مجاز است تا حداكثر ضريب تسهيم خط 8/1 را در ارائه خدمات خود رعايت نمايد كه اين موضوع در سرويس هاي ارائه شده رعايت مي گردد. سرويس كاربر 6 مگ مي باشد كه مي بايست با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8/1 ، بين 96 تا 768 كيلوبايت بر ثانيه دانلود داشته باشد"
نمی دونم چکار کنم
اگه بخوام سرویسم هم جمع کنم درصد زیادی از پولی که پرداخت کردم میره
من قبلش مخابرات داشتم با شب های رایگان و سرعت 2مگابیتس ،که سرعت دانلودم حتی مواقع رایگان از 400کیلوبایت کمتر نمیشد،گول تبلیغ حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای اسیاتک خوردم
سرم کلاه رفت
لطفا شما اگهمیشه راهنمایی کنید
این هم تستی که از خود سایت اسیاتک گرفتم با سرویس 6 مگ با بهترین شرایط :

و سایت خارجی :