دوستان علت این پیغام در هنگام ورود به انجمن و بعضی از سایت ها در بعضی از مواقع چیست و چگونه از شر آن خلاص شویم ؟
علت این هنگام ورود به انجمن پیغام چیست؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
علت این هنگام ورود به انجمن پیغام چیست؟
سلام به اساتید محترم و مدیریت انجمن
دوستان علت این پیغام در هنگام ورود به انجمن و بعضی از سایت ها در بعضی از مواقع چیست و چگونه از شر آن خلاص شویم ؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: علت این هنگام ورود به انجمن پیغام چیست؟
Present,
البته لينک رو اشتباهي در تگ img قرار داديد و قابل ديدن نيست، اما به هر حال اين پيغام دليلش فعال بودن DNS server لوکال که در واقع DNS رو جعل ميکنه هست. ميتونه به دليل تنظبمات خودتون روي ويندوز و فعال کردن DNS server , IIS7 باشه. ميتونه هم مربوط به ISP يا شبکه زيرساخت باشه. هر چه هست داره DNS رو به صورت لوکال جعل ميکنه تا به مسير ديگهاي هدايت کنه و ...
البته لينک رو اشتباهي در تگ img قرار داديد و قابل ديدن نيست، اما به هر حال اين پيغام دليلش فعال بودن DNS server لوکال که در واقع DNS رو جعل ميکنه هست. ميتونه به دليل تنظبمات خودتون روي ويندوز و فعال کردن DNS server , IIS7 باشه. ميتونه هم مربوط به ISP يا شبکه زيرساخت باشه. هر چه هست داره DNS رو به صورت لوکال جعل ميکنه تا به مسير ديگهاي هدايت کنه و ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
اره تازگی ها من به خاطر برنامه نویسی تحت وب مجبور به فعال کردن IIS شدم ولی بهش هم نیاز دارم باید چه کار کنم ؟ حذفش کنم برنامه هام اجرا نمی شه
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Present,
ميتونيد اگر به DNS لوکال نياز نداريد، DNS سرور رو غير فعال کنيد
ميتونيد اگر به DNS لوکال نياز نداريد، DNS سرور رو غير فعال کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد