مجتبی جان ببخشید وقتتو میگیرم بازم یه چنتا سوال زهنمو مشغول کرده؟
چطور میشه قابلیت otg رو به گوشی اضافه کرد؟
من هروقت فایل اپدیت اسکریپ رو ادیت میکنم حتی یک کلمه اضافه میکنم با فلش نخوردن کاستوم مواجه میشم چرا؟
انیمیشن لوگو رو چطور تغیر بدم؟
بعدشم اقا مجتبی من یه رم پورت کردم عااالیه از هر نظر ولی موقع تاچ کردن و استفاده زمان انجام هر تاچ 1 یا 2 سانیه طول میکشه با اینکه گوشی اصن مشکل سرعت نداره و همه چی عالیه فقظ تاچ دیر کار میکنه
ﻣﯿﺨﻮﺍهیم ﺑﺎشیم ولی یادمان باشد که ﺁﺧﺮﺵ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﻄﺮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﯼ ﺭﻭﯼ سنگ ﻣﺮﻣﺮ ﯾﮏ ﻣﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍهیم ﺷﺪ !
*sina* , شما بهتر بود سوالاتتون و توی تاپیک مربوط به خودش می پرسیدید ...
برای otg هم کرنل و هم سخت افزار باید پشتیانب بشن که گوشی ما سخت افزارش رو پشتیبانی نمی کنه ...
بستگی داره که می خوای بهش چی اضافه یا کم کنی .... اگه خودت بخوای الکی کم و زیادش کنی مطمئنا مشکل به وجود میاد ، بیشتر سعی کن از دستوراتی که موجوده کپی و پیست کنی و خودت دستوراش و ننویسی ، در ضضمن محل نوشتن دستور ها و فرمان ها هم مهمه که باید رعایت بشه ....
در مورد انیمیشن هم بالای 10 بار توضیح دادم ...
مشکل عملکرد دیر تاچ هم مشکل از فایل بیلد پراب هست که اگه بتونی ویرایشش کنی مشکلت حل میشه ، توی الگرو هم تقریبا همین مشکل بود ... اول نرم افزار android tuner (3c toolbox) رو دانلود و نصب کن و بهش درسترسی روت رو بده ، وارد قسمت sestem manager بشو و بعد وارد تب build شو توی زیر همین قسمت گزینه ی present رو انتخاب کن و improve responsive رو انخاب کن و بعد از اینکه تغییرات رو اعمال کرد گوشی رو خاموش و بعد روشن کن ، از هات بوت استفاده نکن چون فایل build prob با خاموش شدن و روشن شدن کامل هست که بارگذاری میشه ... این روش و تست کن و نتیجه رو اعلام کن