یکی از درایو هام با حجم 500 گیگ به اشتباه موقع نصب ویندوز دیلیت پارتیشن شد و مجبور شدم فرمتش کنم (البته درایو ویندوز نبود)
البته قبلا هم همین درایو فرمت شده بود و ریکاوریش کرده بودم ولی الان کل نرم افزار هام پاک شدن، بار اول با نرم افزار iCare Format recovry 5.2.0.0 شروع به بازیابی فایل ها کردم، دو سه ساعت گذشت و کل پوشه های اصلی رو پیدا کرد ولی چون نرم افزار کرک نبود نشد که ریکاوری کامل بشه
هر چی هم گشتم سریال معتبر اون نسخه از نرم افزار رو پیدا نکردم نسخه 2.0 همین نرم افزار رو نصب کردم با کرک دیشب باز کل درایو رو سرچ کرد و باز کل فایل ها رو پیدا کرد و من با خوشحالی اطلاعاتم رو انتخاب کردم و save رو زدم البته تو همون پارتیشن سیوشون کردم و خوابیدم به امید این که تا صبح کامل بشه ولی صبح که بلند شدم دیدم که در کمال ناباوری لپ تاپ استند بای شده و 65 گیگ بیشتر ریکاوری نشده بود
یه بار دیگه با نسخه 7 همین نرم افزار امروز صبح سرچ زدم رو پارتیشن ولی چیز درستی برای ریکاوری پیدا نکرد
همین امشب هم باز با همون نسخه قدیمی 2.0 سرچ کردم که بعد دو سه ساعت که سرچش تموم شده بر خلاف دیشب فایل ها رو درست پیدا نکرده و مثل اون سرچ نسخه 7 که امروز زدم عمل کرده
نمیدونم نرم افزار بهتری هست؟یا چون من دو سه بار سرچ کردم و تا نیمه را ریکاوری رفتم شاید بیشتر از این جواب نده؟
نمیدونم چیکار کنم دو سه روزه معطل این شدم
اگه دوستان اطلاعاتی دارن که میتونه راه گشا باشه ممنون میشم در اختیار من قرارش بدن
پیشاپیش متشکرم