سلام دوستان یک لپ تاپ Dell Latitude E6500 دارم که می خواهم روی آن ویندوز در مد uefi نصب کنم اما در بایوس سیستم قسمت بوت هیچ گزینه ای با این نام نیست آیا دوستان تجربه کار با این مدل داشته اند؟
البته بایوس را به ورژن A29 که آخرین ورژن سایت دل بود آپدیت کردم اما گزینه مورد نظر داخل این ورژن هم نیست!
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
تا انجا که اینجانب اطلاع دارم، قابلیت بیشتر برای سخت افزار های جدید کاربردی می باشد،سخت افزارهای که هوشمندتر هستن و می توان به کمک UFEI اشکالات سخت افزاری را خیلی سریع تر پیدا کرد .
معمولا پنجره بایوس این مدل مادربردها،گرافیکی می باشد و ماوس نیز حرکت می کند ..
UFEI روی کامپیوتر معمولی هم فکر میکنم نصب شود،اما احتمالا کارایی کمتر نیز دارد!
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
hf22, دوست عزیز ، می خوای ویندوز رو به حالت gpt نصب کنی ؟ یادتون باشه که اگر می خواین پارتیشن های mbr رو به gpt تبدیل کنید ، مشکلی نداره ولی برعکسش اطلاعات شما می پره . sinaset, نصب ویندوز در حالت uefi باعث می شه که گزینه ای به نام bootsecure تو بایوس فعال بشه که bootrecord روبر خلاف mbr تو دو جای حافظه نگه میداره و این باعث redundancy در partition table می شه .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
در ضمن استفاده از gpt , mbr تاثیر ی تو سرعت نداره به مباحث افزونگی bootsector و افزایش حجم هر پارتیشن به بیشتر از 2 ترابایت هست که کاربردش تو مباحث بکاپ گیری شبکه هست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !