نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
من که دانلود می کنم به صورت یک Setup هستش که بعد از اتمام نصب کاریش نمی شه کرد و حتی در Propertise دسکتاپ هم با بروز کردن نمی شود پیداش کرد.
امروز مجبور شدم ویندوزم را عوض کنم نمی دونم چرا دیگه Toolbar & TaskBar مثل خود ویندوز Xp آبی یا همون استایل خاص را ندارد و مثل 98 است و از تو Propertise دسکتاپ هم نمی شود درستش کرد اساتید لطفا کمک کنید.
intell_iut جان Adware فایل هائی هستند که روی کامپیوتر شما نصب می شوند و یا به صورت کوکی روی دستگاه شما قرار می گیرند یا خود را در رجیستری ویندوز جای می دهند و عمده فعالیت اینها هم انجام ترکینگ یا ردپا گیری از کاربران است و همین کار باعث کند شدن سرعت بازشدن صفحات می شود. این فایلها روی دستگاه شما قرار می گیرند حتی بدون اینکه شما چنین چیزی را درخواست کرده باشید!. این برنامه ها به شرکت های بزرگ اجازه می دهند تمام اعمال شما را در هنگام گشت و گذار در اینترنت ردیابی و ثبت کنند .تا آنها بدانند چه می خواهید ؛ چه می خرید و حتی به چه چیزهائی علاقه داریدو با این آمارها در کارهای تبلیغاتی موفق تر باشند. معمولا ضرری از این ردپا گیری به دستگاه شما نمی رسد . فقط ایراد عمده آن این است که سرعت گشت و گذار در اینترنت کم می شود و شما تقریبا مثل یک کارمند رایگان برای این شرکتها مشغول جمع آوری اطلاعات هستید. شما ميتونيد اين ها را نصب کنيد و سپس سيستمو Scan کنيد و آنها را از سيستم حذفشان کنيد