اگر در NERO همچين مشكلي رو داريد كه Cd رو رايت مي كنه و بعد از يه مدت طولاني كه رايت شد مي بينيد كه سي دي خالي هست يا چيزي بر روش نوشته نشده اگر اين اتفاق بيفته ناسازگاري نرم افزار Nero با دستگاه رايتر شما خواهد بود بلكه خودم اين مشكل رو داشتم اما اينم بستگي به ورژن Nero داره .با نرم افزار ديگري ديسك خود را رايت كنيد و نتيجه را اينجا اعلام كنيد .
سلام
دوستان نمیدونم چرا درایو c ظرفیتش رفته بالا در صورتی که من هیچ برنامه ای روروی درایو c نصب نکردم وجالبه تو پوشه TEMP ویندوز ظرفیت زیادی گرفته به نظر شما مشکل چیه وهمچنین عکس اولی تودرایو c است
[External Link Removed for Guests]
hamid4639 فولدر temp رو بايد هميشه خالي کنيد، همچنين SystemRestore هم فضاي زيادي رو اشغال ميکنه، که بهتره اون رو غير فعال کنيد
اون دو فايل هم فايلهاي سيستمي هستند و نبايد حذف شوند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944 نوشته شده:hamid4639 فولدر temp رو بايد هميشه خالي کنيد، همچنين SystemRestore هم فضاي زيادي رو اشغال ميکنه، که بهتره اون رو غير فعال کنيد اون دو فايل هم فايلهاي سيستمي هستند و نبايد حذف شوند
با سلام از دوستان کسی در مورد نصب مجدد نرم افزار رایت سی دی خود ویندور اطلاعاتی داره.مال ویندوز من کار نمیکنه.
و همچنین نصب مجدد ie از سی دی ویندوز
با تشکر.
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون