سلام
چطور میشه یه فایلی رو که shift+delet کردیم(همون موقع) بدون نرم افزار برگردونیم؟؟؟
::..باز گرداندن فايل هاي پاک شده؟..::
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 37 بار
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 37 بار
-
در مورد حذف يك فايل روي حافظه دوربين ديجيتال براي بازگرداندن آن با توجه به اينكه عكس جديدي روي آن نگرفته ام لطفا كمك كنيد عكس بسيار مهمي براي من بود كه اشتباها پاك شد.
آيا بايد از نرم افزارهاي خاصي كه روي كامپيوتر اجرا ميشوند استفاده كنم؟ و يا برون اتصال به كامپيوتر راهي هست؟
لطفا كمك كنيد. با تشكر از دوستان
آيا بايد از نرم افزارهاي خاصي كه روي كامپيوتر اجرا ميشوند استفاده كنم؟ و يا برون اتصال به كامپيوتر راهي هست؟
لطفا كمك كنيد. با تشكر از دوستان
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
بدون نرم افزار ممکن نيست !
براي بازيابي عکس از دوربين ديجيتال ميتونيد از همون نرم افزار Recove My Files و يا از نرم افزار Data Doctor Recovery Digital Camera استفاده کنيد!
لينک داونلود:
[External Link Removed for Guests]
کرک: [External Link Removed for Guests]
براي بازگرداني اطلاعات از هارد من دو نرم افزار Recover My Files و Handy recovery را توصيه ميکنم !
نرم افزار Handy Recovery يکي از قويترين نرم افزار هاي بازيابي اطلاعات هست که من تا به حال ديدم با اين برنامه ميتونيد تا حتي پارتيشن هايي رو که پاک کرده ايد پيدا کنيد !!! و از روي اونها طلاعاتتون رو بازيابي کنيد !
لينک داونلود:
کرک درون فايل فشرده شده موجود است.
براي بازيابي عکس از دوربين ديجيتال ميتونيد از همون نرم افزار Recove My Files و يا از نرم افزار Data Doctor Recovery Digital Camera استفاده کنيد!
لينک داونلود:
کرک: [External Link Removed for Guests]
براي بازگرداني اطلاعات از هارد من دو نرم افزار Recover My Files و Handy recovery را توصيه ميکنم !
نرم افزار Handy Recovery يکي از قويترين نرم افزار هاي بازيابي اطلاعات هست که من تا به حال ديدم با اين برنامه ميتونيد تا حتي پارتيشن هايي رو که پاک کرده ايد پيدا کنيد !!! و از روي اونها طلاعاتتون رو بازيابي کنيد !
لينک داونلود:
کرک درون فايل فشرده شده موجود است.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
منم از Undelet Plus استفاده می کنم خیلی خوب هست،البته این یک نرم افزار کامل هست، به طور مثال در برنامۀ Recovery My Photos پیدا کردن فرمت هایی که خودتون مشخص می کنید یعنی همینی که ساسان جان گفتن > Format Recover !
حب برنامه ها با هم فرق می کنن ولی اساسشون یکیه !
و این برنامه ای که محمد جان (torabi89) معرفی کردن مخصوص همین کار هست که من در درجۀ اول همین برنامه را پیشنهاد می کنم !
موفق باشید./

حب برنامه ها با هم فرق می کنن ولی اساسشون یکیه !

و این برنامه ای که محمد جان (torabi89) معرفی کردن مخصوص همین کار هست که من در درجۀ اول همین برنامه را پیشنهاد می کنم !

موفق باشید./