سلام
من تعدادی فایل pdf فارسی دارم هر کاری میکنم نمی توانم آنها را به فایل ورد تبدیل کنم تورو خدا کمک کنید وگرنه برای پایان نامه ام باید 100 تایپ کنم
قبلا از کلیه دوستان که ابراز همدردی می کنند ممنونم
کمک فوری در مورد فایل pdf
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 23 بار
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
sohrefiroz, جان درود بر شما ...
تا آنجا که بنده خبر دارم تبدیل pdf به word با فونت فارسی وجود ندارد
بدون شک شما برای اعمال تغییرات بر روی یک pdf نیاز به تبدیل آن دارید
راهکار : صفحاتی را که میخواهید تغییر بدهید به داخل photoshop برده و آنها را edit کنید
به چه صورت ؟!
1- فایل pdf را با photoshop باز کنید و صفحه ای را که میخواهید تغییر دهید را open کنید
2- از print screen ویندوز استفاده کنید و از صفحاتی که میخواهید تغییرشان دهید عکس بگیرید و بعد به photoshop رفته و یک فایل new بسازید و ctrl+v را بزنید و ...
تا آنجا که بنده خبر دارم تبدیل pdf به word با فونت فارسی وجود ندارد
بدون شک شما برای اعمال تغییرات بر روی یک pdf نیاز به تبدیل آن دارید
راهکار : صفحاتی را که میخواهید تغییر بدهید به داخل photoshop برده و آنها را edit کنید
به چه صورت ؟!
1- فایل pdf را با photoshop باز کنید و صفحه ای را که میخواهید تغییر دهید را open کنید
2- از print screen ویندوز استفاده کنید و از صفحاتی که میخواهید تغییرشان دهید عکس بگیرید و بعد به photoshop رفته و یک فایل new بسازید و ctrl+v را بزنید و ...
شاد زی مهر افزون ...
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
sohrefiroz, من یک برنامه به نام PDF To Word 1.3 دارم بد نیست.
من خودم استفاده کردم برای تبدیل موقعی که متن فارسی بود.
امیدوارم به دردتون بخوره:
[External Link Removed for Guests]
من خودم استفاده کردم برای تبدیل موقعی که متن فارسی بود.
امیدوارم به دردتون بخوره:

[External Link Removed for Guests]
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
-
- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
اغلب برنامههاي تبديل pdf به doc يا تبديل به کدهاي با کدپيچ غير قابل خواندن ميکنند و يا حروف قارسي و قابل خواندن هستند، اما به صورت وارونه، که در حالت دوم مشکل کاملا قابل رفع هست، با کنورتوري ساده مثل کنورتوري که در parsa 99 وجود داشت ميتونيد اين تبديل رو انجام داده و حروف رو به شکل درست در کنار هم قرار بديد 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
يه برنامه هست به نام PDF To JPG که من تو King 2005 ديدم که فايل PDF رو به عکس تبديل مي کنه (هر صفحه يه عکس) . تو ورژن جديد اين برنامه شما حتي مي توني کيفيت عکس رو "روزوليشن" خودت تعيين کني ... بعد از اون مي توني 2 کار انجام بدي .
1 . يه نرم افزار هست که کاراکترهاي فارسي موجود در عکس رو شناسايي مي کنه و به صورت جمله در مي آره ... من اسم نرم افزار رو نمي دونم ولي احتمال زياد تو خدماتي ها پيدا مي شه .
2 . عکس رو EDIT کني و بعدش ازش Print بگيري .
اگه دنبال مقاله خاصي مي گردي بگو با کمک دوستان برات پيدا مي کنيم .
موفق باشي .
1 . يه نرم افزار هست که کاراکترهاي فارسي موجود در عکس رو شناسايي مي کنه و به صورت جمله در مي آره ... من اسم نرم افزار رو نمي دونم ولي احتمال زياد تو خدماتي ها پيدا مي شه .
2 . عکس رو EDIT کني و بعدش ازش Print بگيري .
اگه دنبال مقاله خاصي مي گردي بگو با کمک دوستان برات پيدا مي کنيم .
موفق باشي .
آنجا كه عشق فرمان مي دهد ، محال سر تسليم فرود مي آورد .
-