كمك در مورد فايل هاي hidden

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث کامپيوتر به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

كمك در مورد فايل هاي hidden

پست توسط chobin »

خيلي خلاصه اگر بگم نمي تونم show hidden كنم. و براي همين به مشكل بر خوردم چون بعضي از فايل هاي ضروري hidden بودند. خواهش مي كنم كمكم كنيد. مرسي
آري آغاز دوست داشتن است
گرچه پايان راه ناپيداست
من به پايان دگر نينديشم
كه همين دوست داشتن زيباست.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

chobin,

منوی
tools/folder option

وارد تب view شده گزینه زیر رو انتخاب کنید

show hidden files and folders
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

chobin جان
اگر مسير رو ميدونيد اما امکان اين کار رو نداريد، مشکل به ويروس مربوط هست، نسخه‌ي به روز KasperSky رو نصب و سيستم رو اسکن کنيد، ميتونيد از سايت [External Link Removed for Guests] آخرين نسخه به همراه key رو دريافت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط chobin »

آره مسير را مي دانم اما بازم امكان پذير نيست،راستش خودم nod32 روي كامپيوتر دارم و وقتي با اون اسكن كردم نه ويروس و نه تروجاني پيدا نكرد،فكر مي كنيد لازمه حنماً KasperSky را هم دانلودكنم.
آري آغاز دوست داشتن است
گرچه پايان راه ناپيداست
من به پايان دگر نينديشم
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

اگر گزینه show hidden files and folders رو انتخاب میکنی ولی باز هم بر میگرده و تاثیری نداره سیستم شما
ویروسی گرفته که حتی اگر آنتی ویروسی بتونه اونو از پاک کنه ولی شما دیگه نمیتونید فایل های مخفی رو ببینید
مگر با تعویض ویندوز اونم به شرطی که قبلآ ویروس رو پاک کرده باشی .

یک راه دیگه هم که میتونی فایل های مخفی رو با وجود ویروس ببینی استفاده از برنامه رایت Nero هست .
( همون لیستی که شما از طریق اون فایل های مورد نیاز رو انتخاب میکنید البته این کار رو Nero Experes انجام نمیده )
ولی میتونید تمام فایل های مخفی که حتی قبلآ نمیشد ببینید هم ببینید ( فایل های مخفی سیستم عامل )
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط chobin »

D - GH نوشته شده:اگر گزینه show hidden files and folders رو انتخاب میکنی ولی باز هم بر میگرده و تاثیری نداره

یک راه دیگه هم که میتونی فایل های مخفی رو با وجود ویروس ببینی استفاده از برنامه رایت Nero هست .
( همون لیستی که شما از طریق اون فایل های مورد نیاز رو انتخاب میکنید البته این کار رو Nero Experes انجام نمیده )
ولی میتونید تمام فایل های مخفی که حتی قبلآ نمیشد ببینید هم ببینید ( فایل های مخفی سیستم عامل )

آها دقيقا همين طوري كه شما توضيح داديد شده. :sad: ميشه لطفا يك ذره بيشتر توضيح بدهيد. :-x
آري آغاز دوست داشتن است
گرچه پايان راه ناپيداست
من به پايان دگر نينديشم
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط aminjan »

اين مشكل خيلي ساده حل ميشه

تصویر
از ويژه نامه كليك شماره 179

اميدوارم مفيد بوده باشه
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط harimehamid »

سلام .من خودم اين ويروس رو داشتم آنتي ويروس کاسپر 2009 به راحتي اين ويروس رو مي گيره ولي يه راه بهتر براي اينکه فايلهاي hidden رو غير hidden کني استفاده از command prompt هستش.
در منوي run تايپ کن cmd يه صفحه مشکي باز مي شه .حالا فرض مي کنيم فايل مورد نظر شما که hidden هست فرضا در درايو d در پوشه test قرار داره. خب حالا مي نويسي :d بعد مي نويسي cd test تا وارد پوشه تست بشي حالا بايد اسم اون فايلي که hidden هستش يادت باشه فرض مي کنيم اسمش باشه xxxخب حالا مي نويسي attrib -h xxx دقت کن که دقيقا همين جوري که نوشتم بايد بنويسي اگه تمام اين مراحل رو طي کرده باشي فايلت از حالت hidden در اومده .
هر جاش اگه سوالي داشتي بگو .
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد کامپيوتر”