با سلام
چجوري ميشه از طريق دانلود منيجر(فلش گت) فايلهاي كه تو اي سرور هست رو دانلود كرد
و با توجه به اينكه اين سايت Resume رو ساپورت ميكنه آيا ميشه لينك مستقيم رو بزاري تو دانلود منيجر و شب بگيريش
tanx
نحوه دانلود از rnbload.com
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
ممنون از لطف شما
متاسفانه بروزر من با دانلود منيجرم هماهنگ نيست و موقعي كه ميخوام فايلي رو از اين سايت بگيرم دانلود منيجر خود مرورگر فايل رو ميگيره بخاطر همين من لينكي رو كه تو مرورگر هست رو تو فلش گت كپي ميكنم ولي دانلود نميشه
در اصل سوالم اينه چجوري لينك مستقيم رو از اين سايت گرفت
ضمنا من برنامه Oget رو روي مرورگرم نصب كردم ولي بازهم با flashget دانلود نميكنه
بنظرتون چيكار كنم
متاسفانه بروزر من با دانلود منيجرم هماهنگ نيست و موقعي كه ميخوام فايلي رو از اين سايت بگيرم دانلود منيجر خود مرورگر فايل رو ميگيره بخاطر همين من لينكي رو كه تو مرورگر هست رو تو فلش گت كپي ميكنم ولي دانلود نميشه
در اصل سوالم اينه چجوري لينك مستقيم رو از اين سايت گرفت
ضمنا من برنامه Oget رو روي مرورگرم نصب كردم ولي بازهم با flashget دانلود نميكنه
بنظرتون چيكار كنم
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
dj_mesmol جان
بنده FlashGet را نصب ندارم ولی طبیعتا توی Option اون باید گذینه ای با نام Integrate Into Browser داشته باشه که بتونید اونو با Browser مورد نظرتون ست کنید.
برای بدست آوردن لینک دانلود مستقیم هم زمانی که بر روی گذینه Download File راست کلیک کنید از Properties لینک Download File را تو.ی FlashGet کپی کنید و تمام.
موفق باشید./
بنده FlashGet را نصب ندارم ولی طبیعتا توی Option اون باید گذینه ای با نام Integrate Into Browser داشته باشه که بتونید اونو با Browser مورد نظرتون ست کنید.
برای بدست آوردن لینک دانلود مستقیم هم زمانی که بر روی گذینه Download File راست کلیک کنید از Properties لینک Download File را تو.ی FlashGet کپی کنید و تمام.
موفق باشید./