ظرفيت بي نهايت ياهو دروغ است!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث کامپيوتر به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

ظرفيت بي نهايت ياهو دروغ است!

پست توسط bbk_agp »

شاید دست اندر کاران یاهو نمی دونستن که یکی مثل من :shock: این حقه تبلیغاتی اونارو امتحان می کنه :grin: :grin: :grin:

من یه ایمیل درست کردم، و عضو 30 یا 40 تا از گروههای مختلف یاهو شدم... برای اینکه ببینم آیا این یاهو پر می شه؟ آخه بی نهایت یعنی چی!
یه مدت بعد اررور داد، و ازم خواست که تا چند روز دیگه از ایمیلم استفاده نکنم تا این مشکل حل بشه، ... که البته حل شد

بعد از اینکه حدود 16000 ایمیل برام رسید دیگه هیچ ایمیلی دریافت نکردم... لینک فعال سازی رو هم برام فرستادن، که ثمری نداشت...

حالا من وقتی مثلا 10 تا ایمیل پاک میکنم، 10 تا ایمیل دریافت می کنم...

حالا نمی دونم واقعا مشکل از ظرفیته یا کشف من یه اررور داره!! :grin: :grin: :grin:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

bbk_agp, محدويت عددي با محدوديت حجمي تفاوت داره، آيا شما از نظر حجم به مشکل برخورديد و مثلا از بعد از پر شدن حجم خاصي نتونستيد ديگه ايميلي دريافت کنيد؟ يا همون تعداد منظورتون هست؟ اگر تعداد مد نظر هست که در هر سيستم عاملي از نظر تعداد فايل در يک پوشه محدوديت‌هايي داره که در فايل سيستمهاي مختلف متفاوت هست، البته موضوع رو نه ميشه تاييد کرد و نه رد، ممکنه محدوديت تعدادي باشه که ياهو قرار داده و ممکنه محدوديت فايل سيستم و سيستم عامل باشه و يا يک باگ
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط bbk_agp »

Mahdi1944 نوشته شده:bbk_agp, محدويت عددي با محدوديت حجمي تفاوت داره، آيا شما از نظر حجم به مشکل برخورديد و مثلا از بعد از پر شدن حجم خاصي نتونستيد ديگه ايميلي دريافت کنيد؟ يا همون تعداد منظورتون هست؟ اگر تعداد مد نظر هست که در هر سيستم عاملي از نظر تعداد فايل در يک پوشه محدوديت‌هايي داره که در فايل سيستمهاي مختلف متفاوت هست، البته موضوع رو نه ميشه تاييد کرد و نه رد، ممکنه محدوديت تعدادي باشه که ياهو قرار داده و ممکنه محدوديت فايل سيستم و سيستم عامل باشه و يا يک باگ

تعداد رو برای مثال گفتم... و فکر کنم مشکل حجمی بود. این نکته هم جالبه که شاید برای تعداد محدودیت گذاشتن...

از اون جایی میگم شاید مشکل حجمی باشه که من وقتی یه چندتا ایمیل پاک میکنم، چندتا هم دریافت میکنم، میگم شاید فضا باز میشه و ایمیل های جدید جایی برای ذخیره شدن پیدا می کنن
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

bbk_agp دوست گرامی درود بر شما

بر طبق فرمایشات شما هنگامی که 10 عدد ایمیل را پاک میکنید 10 عدد هم دریافت میکنید پس بر حسب تعداد است :razz:
شاد زی مهر افزون ...
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد کامپيوتر”