می خوام دسترسی به یک سایت رو محدود کنم باید چی کار کنم؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 38 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
می خوام دسترسی به یک سایت رو محدود کنم باید چی کار کنم؟
من قصد دارم دسترسی به یک یا چند سایت رو در سیستم خودم محدود کنم یعنی امکان دسترسی به اونها رو از بین ببرم باید چه کاری انجام بدم .
- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
- تماس:
من فکر کنم بشه از اين طريق اون سايتهايي که ميخواي رو قفل کني (البته کاملا اطمينان ندارم ،اگه نشد شرمنده
)
اول ميري توي اون سايتي که ميخواي ف_ * ل*_ ت ر و بعد ميري توي Internet Options تب(قسمت) Security قسمت Restricted Sites (علامت ممنوع ) کليک ميکني و بعد روي دکمه Site کليک ميکني و بعد ADD و بعد OK ميکني .(البته ميتوني بدون رفتن توي همون سايت هم اين کار را کرد که تا قسمت{ Restricted Sites کليک ميکني و بعد روي دکمه Site کليک ميکني } همونهوبعد ميري توي قسمت آدرس و آدرس سايت مربوطه را بديد و تمام )

اول ميري توي اون سايتي که ميخواي ف_ * ل*_ ت ر و بعد ميري توي Internet Options تب(قسمت) Security قسمت Restricted Sites (علامت ممنوع ) کليک ميکني و بعد روي دکمه Site کليک ميکني و بعد ADD و بعد OK ميکني .(البته ميتوني بدون رفتن توي همون سايت هم اين کار را کرد که تا قسمت{ Restricted Sites کليک ميکني و بعد روي دکمه Site کليک ميکني } همونهوبعد ميري توي قسمت آدرس و آدرس سايت مربوطه را بديد و تمام )
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]