Mehdi2224, درست که با اهداف یک کرم تبلیغاتی ایجاد شده اما یک ویروس است:
چون به جلوگیری از دادن خروجی مانند رایت دیسک و همینطور پرینت در شبکه خواهد شد، البته نه در همه موارد بسته به ویندوز طرف داره که چه نسخه ای باشد و تا چه حد ضعف امنیتی داشته باشه. اما در کل ساختار برنامه هم ویروس مانند هست یعنی ممکن در رایانه شما چند تا ازش تکثیر بشه، منظور فایل ها و مکان های تخریب شده نیست، منظور خود نرم افزار هست که این خاصیت ی ویروس است، در صورتی که کرم خود تکثیری ندارد و فقط انتقال پیدا می کند.
Dr.Akhavan, اگر ویروس فعال شده باشد، امکان حذف آن وجود نخواهد داشت. بله قطعاً پیش از فعالیت ویروس، شما می توانید با نرم افزار های مذکور و همینطور بیت دیفندر هم به حذف ویروس بپردازید.
اما اگر فعال شده باشد، آنتی ویروس فقط پیغام فعالیت می دهد و شما فایل های تخریب شده را خواهید یافت، چیزی شبیه ویروس 104kb یا قدیمی ترش New Folder 106kb .
کما اینکه در تمام راهنماهای آنتی ویروس ها می تونید ببیند نوشته شده:
Please Login or Register to see this codeحالا کار به معنی دقیق نداریم، خلاصه اینه که توصیه شده اگر امکانش هست اول ویندوز را نصب مجدد یا ترمیم کنید، چون اگر الان رایانه شما از داخل خودش مورد حمله ویروس باشه، آنتی ویروس بعد از نصب چون ویروس از قبل فعال بود کاری از دستش بر نمیاد.
البته کاسپر اسکای با قابلیت Self Defensies در زمان نصب، این مشکل را تا حدود زیادی حل کنه و از آسیب دیدن فایل های خودش در هنگام نصب دفاع کنه. اما من خودم با نسخه 6،7، و 8 اون که هم اینترنت سکیوریتی و هم آنتی را آزامایش کردم نتونستم کاری از پیش ببرم.

البته اینها نظریات من با توجه به سطح معلمومات خودم هست.
شاید با افزایش بر دانش و معلوماتم، در آینده من هم نظریات شما را داشته باشم.