اجرا نشدن فایل های تصویری
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
اجرا نشدن فایل های تصویری
دوستان چند روزی هست که فایل ها ی تصویری از جمله WMP روی سیستم من اجرا نمیشه و فقط صداشون میاد
علتش چیه دوستان؟
علتش چیه دوستان؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: اجرا نشدن فایل های تصویری
,
پکيج K-lite Mega Codec Pack رو نصب کنيد فکر ميکنم مشکل رفع خواهد شد
پکيج K-lite Mega Codec Pack رو نصب کنيد فکر ميکنم مشکل رفع خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی امتحان می کنم
تا چند روز پیش بدون مشکل اجرا می شدن ولی حالا...
تا چند روز پیش بدون مشکل اجرا می شدن ولی حالا...
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

- تماس:
,
الان دقيقا همون فايل که تا چند روز پيش اجرا ميشده اجرا نميشه؟ در اين صورت بايد علت رو در آخرين برنامههاي نصب شده جستجو کنيد، البته برنامهاي که اشاره کردم يک پکيج کامل از اغلب کدکهاي صوتي و تصويري موجود هست که بسياري از اين موارد رو حل ميکنه
الان دقيقا همون فايل که تا چند روز پيش اجرا ميشده اجرا نميشه؟ در اين صورت بايد علت رو در آخرين برنامههاي نصب شده جستجو کنيد، البته برنامهاي که اشاره کردم يک پکيج کامل از اغلب کدکهاي صوتي و تصويري موجود هست که بسياري از اين موارد رو حل ميکنه
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
بله K-lite Mega Codec Pack یکی از بهترین برنامه هاست .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
دوست عزیز.روی سیستم شما نرم افزار nero نصب هست؟اگر جواب مثبته این اشکال بر میگرده به بلک لیست شدن نرم افزار nero.مخصوصا زمانی که nero show time رو هم نصب کرده باشید.این مشکل روی 100 درصد سیستم هایی که تا به حال من دیدم و نرو ورژن 7 به بالا روی اونها نصب بود ایجاد شده.البته اگر سیستم از ماه قبل تا امروز به اینترنت متصل شده باشه.اگر نرم افزار show time رو یاز کنید پیغامی میده مبنی بر اینکه نسخه trial 30 روزه شما اکسپایر شده و کلیه فانکشن های ویدئویی ویندوز شما غیر فعال شده.برای رفع این مشکل برنامه رو بخرید.نسخه اصلی رو.من که هر کاری کردم اعم از restore-un install nero-install c r 4c k و ... مشکل رفع نشد.حتی با repair ویندوز هم مشکل رفع نمیشه.من ویندوز رو عوض کردم و هر دیگه نرو رو نصب نکردم.به نرم افزارclon DVD پناه بردم.تنها راهش هم فکر کنم همین باشه.اگر دوستانی که وارد تر هستند مثل آقا مهدی.نگار عزیز.پروفشنال گل و ... کمک بکنند یک جامعه رو دعا گوی خودشون کردند"جامعه استفاده کنندگان از نسخه غیر اصل نرم افزار"مثل خودم
امیدوارم که دوستانی که الان قصد نصب نرو دارمد دست نگه دارند و یه تجدید نظر کوچولو بکنند
امیدوارم که دوستانی که الان قصد نصب نرو دارمد دست نگه دارند و یه تجدید نظر کوچولو بکنند
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
سلام دوستان
ویندوز مدیا پلیر من هم فایلهای AVI و Movie Clip رو به صورت صوتی پخش میکنه اشکال کار در کجاست؟
ویندوز مدیا پلیر من هم فایلهای AVI و Movie Clip رو به صورت صوتی پخش میکنه اشکال کار در کجاست؟
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
- تماس:
,
موارد مطرح شده در بالا رو بررسي کرديد؟
موارد مطرح شده در بالا رو بررسي کرديد؟

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
بن نصب برنامهK-lite Mega Codec Pack مشکل من حل شد
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
سلام
مشکل نرو: موقع نصب به قسمت کاستومایز(costomise) برید و از گزینه های نصب فقط نرو اکسپرس رو فعال بزارید و بقیه قسمتا رو غیر فعال کنید
مشکل نرو: موقع نصب به قسمت کاستومایز(costomise) برید و از گزینه های نصب فقط نرو اکسپرس رو فعال بزارید و بقیه قسمتا رو غیر فعال کنید
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
گاهی من نرم افزارهایی برای اجرای فایل های تصویری mpg با فرمت خاص نصب میکنم، وقتی این نرم ازارها را حذف کنم بعد از تمام شدن کار. همچین مشکلاتی پیش میاد.
ظاهراً بعضی Player ها زمان حذف شدنشون غیر از چیزایی که هنگام نصب ریختن رو سیستم شما یک سری از کدک ها و فایل های خودشون که با Media Player مشترک هست را هم حذف میکنند! و این علت مشکل هست.
البته اگر این برنامه ها را از طریق ADD OR REMOVE ... ویندوز حذف کیند، در 90% موارد اخطار میده که مثلاً این Uninstaller داره فایلی را پاک میکنه که توسط برنامه های دیگه هم مورد استفاده هست، بهش اجازه داده بشه یا اینکه حذف نرم افزار بدون حذف این فایل ادامه پیدا کند!
حتی بعد از نصب و حذف یک برنامه فنی و مهندسی مثلاً نقشه کشی هم میتونه چنین آسیب هایی را وارد کند. بهتر است هر نرم افزار را به کمک خود ویندوز حذف کرد. چون بعضی از Uninstaller استاندارد نیستند.
در موارد بسیاری علت مشکل همین است، هر چند احتمالات دیگری نیز وجود دارد.
ظاهراً بعضی Player ها زمان حذف شدنشون غیر از چیزایی که هنگام نصب ریختن رو سیستم شما یک سری از کدک ها و فایل های خودشون که با Media Player مشترک هست را هم حذف میکنند! و این علت مشکل هست.
البته اگر این برنامه ها را از طریق ADD OR REMOVE ... ویندوز حذف کیند، در 90% موارد اخطار میده که مثلاً این Uninstaller داره فایلی را پاک میکنه که توسط برنامه های دیگه هم مورد استفاده هست، بهش اجازه داده بشه یا اینکه حذف نرم افزار بدون حذف این فایل ادامه پیدا کند!
حتی بعد از نصب و حذف یک برنامه فنی و مهندسی مثلاً نقشه کشی هم میتونه چنین آسیب هایی را وارد کند. بهتر است هر نرم افزار را به کمک خود ویندوز حذف کرد. چون بعضی از Uninstaller استاندارد نیستند.
در موارد بسیاری علت مشکل همین است، هر چند احتمالات دیگری نیز وجود دارد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]