چند سوال
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
Re: چند سوال
سلام دوستان . من میخواهم یک فروم را دانلود کنم اما برای دسترسی باید نام کاربریم و پسورد را بدهم اما نمدونم در برنامه WebZip چگونه میتونم اینکار بکنم.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
سوال شما واضح نيست،بفرماييد دقيقا ميخواهيد چه کاري انجام بديد، اگر منظورتون دسترسي غير مجاز به سايت خاصي هست که جاي اون در اين انجمن نيست، اگر مورد ديگري هست، پس لطفا کاملتر توضيح بديد تا بشه شما رو راهنمايي کرد
سوال شما واضح نيست،بفرماييد دقيقا ميخواهيد چه کاري انجام بديد، اگر منظورتون دسترسي غير مجاز به سايت خاصي هست که جاي اون در اين انجمن نيست، اگر مورد ديگري هست، پس لطفا کاملتر توضيح بديد تا بشه شما رو راهنمايي کرد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Mahdi1944,
به عنوان مثال من در همین انجمن که عضوم برای فرض مثال اگر بخواهم از مطالب این انجمن استفاده کنم باید ثبت نام کرده باشم و نام کاربری داشته باشم . تا هنگامی که میخواهم از مطالب سایت استفاده کنم باید حتما از قبل login شده باشم .
حال من با برنامه وب زیپر یک فروم را میخواستم دانلود کنم که اونجا عضو هم هستم . اما خوب برنامه نمیتونست قسمتهایی که نام کاربری میخواهد برای ورود را دانلود کند .
ممنون میشم کمک کنید .
به عنوان مثال من در همین انجمن که عضوم برای فرض مثال اگر بخواهم از مطالب این انجمن استفاده کنم باید ثبت نام کرده باشم و نام کاربری داشته باشم . تا هنگامی که میخواهم از مطالب سایت استفاده کنم باید حتما از قبل login شده باشم .
حال من با برنامه وب زیپر یک فروم را میخواستم دانلود کنم که اونجا عضو هم هستم . اما خوب برنامه نمیتونست قسمتهایی که نام کاربری میخواهد برای ورود را دانلود کند .
ممنون میشم کمک کنید .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
چنين برنامههايي قادر به دانلود فايلهايي مانند html , تصاوير و امثال اون هست، نه اطلاعاتي که در ديتابيس يک سايت وجود داره، چون اينها زمان درخواست کاربري ساخته ميشوند و در حالت عادي در فضاي وب سايت مورد نظر قرار ندارند که با چنين برنامههايي به صورت انبوه اونها رو دانلود کرد
چنين برنامههايي قادر به دانلود فايلهايي مانند html , تصاوير و امثال اون هست، نه اطلاعاتي که در ديتابيس يک سايت وجود داره، چون اينها زمان درخواست کاربري ساخته ميشوند و در حالت عادي در فضاي وب سايت مورد نظر قرار ندارند که با چنين برنامههايي به صورت انبوه اونها رو دانلود کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
میتونید از Teleport استفاده کنید. این نرم افزار پذیرای نام کاربری حساب شما خواهد بود و پس از ورود پیگیر آدرس ها خواهد شد. محدود کردنش هم از طریق تعداد لینک های تعقیب شده، گونه فایل ها، حجم کل، حجم فایل و ... از طریق تنظیمات نرم افزار ممکن است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
دوست عزیز من این برنامه رو نصب کردم ولی با اینکه یوزر و پسورد میزنم اما باز هم صفحات دانلود شده هشدار ورود میدهند.
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, همون طور که دوستان گفتند ،مطمئنا در یک سایت دسترسی بسیاری از صفحات محدود به admin سایت هست و با یوزر نیم محدود امکان دسترسی کامل به تمام امکانات سایت وجود نداره.
به طور کلی به نظر من تمام نرم افزار های grabber توانایی دانلود کامل سایت های معمولی(بدون دیتابیس و به طور کلی عدم وجود cms پیچیده و...)قابل استفاده هستند.پس انتظار دانلود کامل یک سایت مانند انجمن CC خودمان رو نداشته باشید.

به طور کلی به نظر من تمام نرم افزار های grabber توانایی دانلود کامل سایت های معمولی(بدون دیتابیس و به طور کلی عدم وجود cms پیچیده و...)قابل استفاده هستند.پس انتظار دانلود کامل یک سایت مانند انجمن CC خودمان رو نداشته باشید.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
ضمن تائید حرف های SHAHRAM در مورد سایت های پویا که داده هاشون در بانک داده ذخیره میشود همان شیوه بهره گیری از rss میتواند بهترین راه برای دست یابی یک باره به اطلاعات باشد خصوصا با کمک فیدخوان هایی که آرشیو فید را به شکل سفارشی برای شما ذخیره میکنند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
درود
من در گذشته از یک سایت که در حال حاضر دیگر کار نمیکند فیلم های یو-تیوب را دانلود میکردم که الان بسته است . دوستان سایتی سراغ ندارند ؟ خیلی لازم دارم .
ممنون

من در گذشته از یک سایت که در حال حاضر دیگر کار نمیکند فیلم های یو-تیوب را دانلود میکردم که الان بسته است . دوستان سایتی سراغ ندارند ؟ خیلی لازم دارم .

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, با نصب نرم افزار internet download manager به راحتی می تونید بعد از لود شدن ویدیو اون رو دانلود کنید.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
درود بر شهرام عزیز .
استاد من این برنامه رو دارم اما باز هم نمیشه .
میشه بیشتر توضیح بدهید ؟

استاد من این برنامه رو دارم اما باز هم نمیشه .
میشه بیشتر توضیح بدهید ؟