سلام واسه يه دانشجوي رشته گرافيک چه لپتاپي با چه مشخصاتي خوبه؟
منظورم اينه که مارکش چي باشه و Ram و cpu و cache اش چه قدر باشه بهتره؟
چه مارک لپتاپي خوبه؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
Re: چه مارک لپتاپي خوبه؟
دانش کوشا
دوسته عزیز سلام:
فکر میکنم شما باید یکمی دقیقتر مشخص بفرمایید که لپ تاپو برای چه کاری و در چه سطحی میخواین ؟ مثلا اجرای چه نرم افزارهایی برای شما مهم هست ؟ من ابتدا سکوت میکنم تا متخصصین عزیز سایت پاسخ سوال شما دوسته عزیزو بدن.
موفق باشید
CAPTAIN PILOT
دوسته عزیز سلام:
فکر میکنم شما باید یکمی دقیقتر مشخص بفرمایید که لپ تاپو برای چه کاری و در چه سطحی میخواین ؟ مثلا اجرای چه نرم افزارهایی برای شما مهم هست ؟ من ابتدا سکوت میکنم تا متخصصین عزیز سایت پاسخ سوال شما دوسته عزیزو بدن.
موفق باشید

CAPTAIN PILOT
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
منظور شما از گرافيک Render کردن انيميشن در 3Dsmax و مواردي از اين دست هست؟ چه رنج قيمتي مد نظر شماست؟ همچنين حداقل و حداکثر ساير نمايشگر رو هم بفرماييد
منظور شما از گرافيک Render کردن انيميشن در 3Dsmax و مواردي از اين دست هست؟ چه رنج قيمتي مد نظر شماست؟ همچنين حداقل و حداکثر ساير نمايشگر رو هم بفرماييد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
لپتاپهای اپل با سیستم عامل مکینتاش مثل macbook و macbook pro یا Macbook air مطمئنا انتخاب خوبی هستن برای کارهای گرافیکی . البته اگه از نظر مالی محدویت چندانی نداشته باشید چون قیمتهای بالایی دارن .
در روح و جان من میمانی ای وطن
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 157 بار
- سپاسهای دریافتی: 904 بار
دوست عزیز همه میدونند که قدرت کامپیوتر های دسکتاپ در همه ی زمینه ها خیلی از لپ تاپ بیشتره . اگه امکان داره یک کامپیوتر دسکتاپ تهیه کن و اگه نمیشه همون طور که دوست عزیزمون گفت کامپیوتر های اپل از نظر گرافیکی قوی هستند. فقط باید به سیستم عامل مکینتاش عادت کنی چون با ویندوز فرق داره.
good luck
good luck

[FONT=Comic Sans MS]>>>>>::::::::::::::::::::Top Speed::::::::::::::::::::<<<<<
[FONT=Comic Sans MS]..................................................................
معرفی اتومبیل های سوپر اسپرت همراه با عکس اینجا...
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
اگه برای رندر سازی انیمیشن می خوای به هیچ وجه لپ تاپ توصیه نمیشه حداقل سیستم 4 هسته ای با بالاترین مشخصات لازمه ! شما به طور کامل خواسته هاتون رو بگین تا بنا به شرایط سیستم مورد نیاز چه لپ تاپ و چه PC بهتون معرفی کنم .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, دوست عزیز تقریبا نوت بوک ها 15 اینچ زیر 2 میلیون ،بهترین گرافیکی که موجوده gforce9600gt هست....که 3dmark06 اش تقریبا 5000(در تست معمولی).........تا اونجایی که برادر خودم کارش به گرافیک ربط داره و میدونم این کارت گرافیم جواب گو هست براش......شما باید نیاز دقیق اعلام کنید 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
بستگی داره که منظور از گرافیک چی باشه ؟ مثلا در رندر سازی های سه بعدی معمولا حرف اول رو سی پی یو میزنه نه گرافیک
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
ببین اگه خواستی وایو بگیری (Sony) انتخاب خوبیه فقط رو گرافیکش بیشتر تامل کن.. 

دنیا صاحب دارد و هیچ تلاشی بی ثمر باقی نمی ماند پس هرکجا هستید بهترین باشید زیرا قرار نیست شما از قبل بدانید که مزد کارتان را از کجا باید بگیرید...
-
- سپاسهای ارسالی: 23 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
دوست من با توجه به این که روز به روز حجم برنامه ها و قدرت پردازشیشون بالا میره باید لپ تاپی بردای که 4روز دیگه نخوره تو سرش.تو که هر روز نمیخوای بفروشی یه قویتر بخری که!!!!!!!!!!!!! یه سیستم بالا بخر. مدل DELL باصرفه ترین نوت بوک بعد ازSONY سونی قیمتش نصبت به لوازنش زیاه. موفق باشی