با سلام
یکی از دوستان من می خواهد یک نوت بوک به این مشخصات بخرد و تقریبا دست دوم ولی در سطح نو است به قیمت پیشنهادی 1 میلیون
می خواستم نظر شما را بدونم !
مشخصاتی که من دارم :
HP Tx2-1075
cpu 2.2
hdd 320
vga ati 4400
ram 3gb
راهنمایی در مورد خرید نوت بوک
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: راهنمایی در مورد خرید نوت بوک
Justice جان
بنده خودم هم قرار هست لپ تاپ بخرم اما این کاری من کردم فکر کنم پیشنهادی برای شما باشه بهتره حتی برای دوستان دیگه!
من منتظرم ویندوز 7 مایکروسافت عرضه بشه و روی لپ تاپ ها یی که با ویندوز 7 کار می کنند یکی رو برگزینم...
به شما هم پیشنهاد می کنم تا قبلا از اومدن ویندوز 7 صبر کنید...
آخه اینجوری ممکنه مدلی بخرید که بعدا که می خواهید از Vista یا XP به ویندوز 7 کوچ کنید با مشکل سخت افزاری و ناسازگاری های دیگه روبرو بشید...
به هر حال....
با تشکر
بنده خودم هم قرار هست لپ تاپ بخرم اما این کاری من کردم فکر کنم پیشنهادی برای شما باشه بهتره حتی برای دوستان دیگه!
من منتظرم ویندوز 7 مایکروسافت عرضه بشه و روی لپ تاپ ها یی که با ویندوز 7 کار می کنند یکی رو برگزینم...
به شما هم پیشنهاد می کنم تا قبلا از اومدن ویندوز 7 صبر کنید...
آخه اینجوری ممکنه مدلی بخرید که بعدا که می خواهید از Vista یا XP به ویندوز 7 کوچ کنید با مشکل سخت افزاری و ناسازگاری های دیگه روبرو بشید...
به هر حال....
با تشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
سلام و درود به همگی 
راستش من خودم از سری HP Pavilon استفاده میکنم و کاملا از اون راضیم البته کمی از مشخصات Tx بالاتره ولی کلا لپ تاپ های بسیار خوبی هستند. از قیمت دست دوم این سری خبری ندارم ولی در کل به نظر من با این مشخصات و مارک باید قیمت خوبی باشه

راستش من خودم از سری HP Pavilon استفاده میکنم و کاملا از اون راضیم البته کمی از مشخصات Tx بالاتره ولی کلا لپ تاپ های بسیار خوبی هستند. از قیمت دست دوم این سری خبری ندارم ولی در کل به نظر من با این مشخصات و مارک باید قیمت خوبی باشه

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Justice,
TabletPC هاي سري Tx2 واقعا عالي هستند، البته گرافيک رو فکر ميکنم اشتباه نوشتيد، در هر صورت قيمت نو اون هم الان همين حدود هست، هارد ديست اون 7200 هست يا 5400؟
TabletPC هاي سري Tx2 واقعا عالي هستند، البته گرافيک رو فکر ميکنم اشتباه نوشتيد، در هر صورت قيمت نو اون هم الان همين حدود هست، هارد ديست اون 7200 هست يا 5400؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
Mahdi1944,
من چند سایت را چک کردم در مورد گرافیک و حق با شماست مثل اینکه گرافیک VGA ATI 3200 است.
در مورد هارد دیسک اطلاعی ندارم چون که دوست بنده این اطلاعات را به من داده اند.
امکانش هست که از قیمت نو ان اطلاع پیدا کنید ؟ اخه اگر این قیمت نو است پس بهتره نو بخره تا اینکه دست دوم باشد.
من چند سایت را چک کردم در مورد گرافیک و حق با شماست مثل اینکه گرافیک VGA ATI 3200 است.
در مورد هارد دیسک اطلاعی ندارم چون که دوست بنده این اطلاعات را به من داده اند.
امکانش هست که از قیمت نو ان اطلاع پیدا کنید ؟ اخه اگر این قیمت نو است پس بهتره نو بخره تا اینکه دست دوم باشد.