سلام دوستان.
من اگر نخواهم از کسی یا جایی ایمیل دریافت کنم باید چکار کنم؟اصلا ممکنه؟لطفا راهنمایی کنید.
چگونه ایمیل دریافت نکنم؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: چگونه ایمیل دریافت نکنم؟
دوست عزیز.از چه سرویسی استفاده میکنید؟یاهو؟هات میل؟جیمیل؟
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 29 بار
با توجه به اینکه اکثر هرزنامه ها و ... به ایمیلها(پست یاهو) فرستاده می شوند.در ابتدای امر هم مشخص بود که از یاهو بهره می گیرید .
1-هیچگاه ایمیل خود را در فرومها و ...(داخل پستها) تایپ نکنید.(روبوتها قادر به برداشتن ایمیل شما هستند)
2-برای عضویت در سایتها و فرومها از ایمیل دوم استفاده کنید(با توجه به فرستادن کد فعالسازی بسیاری از سایتها و فرومها نمی توان ایمیلی غیر واقعی داد)
3-یک میل در سرویس گوگل راه اندازی نمایید.
1-هیچگاه ایمیل خود را در فرومها و ...(داخل پستها) تایپ نکنید.(روبوتها قادر به برداشتن ایمیل شما هستند)
2-برای عضویت در سایتها و فرومها از ایمیل دوم استفاده کنید(با توجه به فرستادن کد فعالسازی بسیاری از سایتها و فرومها نمی توان ایمیلی غیر واقعی داد)
3-یک میل در سرویس گوگل راه اندازی نمایید.
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
شما نمیتوانید از دریافت نامه جلوگیری کنید.اما با یک بار بردن نامه به spam میتونید از آمدن نامه از شخص یا گروه مورد نظر به inbox جلوگیری کنید.اگر یاهو میل پلاس شما فعاله میتونید نامه رو drag and drop کنید.یعنی روی نامه کلیک رو نگه دارید و روی قسمت spam رها کنید.اگر هم یاهو میل معمولی دارید اول اون ایمیل رو انتخاب کنبد بعد گزینه move to>spam mail رو انتخاب کنید.از این به بعد ایمیل های اون شخص به قسمت spam میره.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !