دوستان من گرفتار مشکل عجیبی در کامپیوتر شدم که هرکار که کردم نتونستم اون رو بر طرف کنم . وبه همین خاطر مزاحم شما شدم برای راهنمایی:
مشکل اینجاست که من چند روز پیش تصمیم گزفتم که یکی از درایو های کامپیوترم رو که حدود 30 گیگ حجم داشت ونصف ان خالی بود را به دوقسمت تبدیل کنم و نیمه خالی اون رو به یک درایو جدید تبدیل کنم.به همین خاطر نرم افزار paragon رو به توصیه یکی از دوستان نصب کردم وازقسمت create a new partition این کار رو کردم ولی بعد از تمام شدن عملیات و ریست شدن کامپیوتر نه تنها درایو جدیدی ایجاد نشد بلکه بعداز چند با رستارت کردن کامپیوتر دیگه نتونستم از کامپیوتر استفاده کنم .چون کامپیوتر در قسمت سیاهی که لود شدن ویندوز را با ارم ویندوز نشان میدهد گیر میکند و همانجا میماند. از اون بدتر این که حتی نمیتونم ویندوز رو عوض کنم و و قتی میخوام ویندوز رو عوض کنم بعد از فشار دادن گزینه press any key to boot from cd کامپیوتر به جای وارد شدن به صفحه ابی نصب ویندوز وارد صفحه سیاهی میشود و همان جا میماند ودیگر هیچ! البته مطمئن نیستم که ایراد به خاطر ایجاد پارتیشن جدید باشد چون بعد از اون چند بار از کامپیوتر استفاده کردو و این حالت بعد از چند ساعت پیش اومد! حتی موقعی که میخوام ویندوز رو از طریق safe mode بالا بیارم به جای نشان دادن مسیری مثل c:/windows/system 32 که مربوط به لود شدن فالهای ویندوز است ادرس عجیبی به اسم partition(1):/system32 ظاهر میشود که خودم حدس میزنم پارتیشنهای هارد از دست رفته باشد ولی بالا امدن ویندوز تا قسمت قبل از ورود به ویندوز و ایستادن در همانجا چیز دیگری میگوید: خلاصه این که حسابی گیج سده ام و از دوستان عزیز تقاضای کمک دارم .
به دلیل اینکه فایلهای شخصی زیادی هم داخل کامپیوتر دارم هم نمیتونم کامپیوتر رو برای درست کردن دست کسی بدم.من حتی نرم افزار hirens boot cd رو هم دانلود کردم ولی طرز استفاده از اون رو بلد نیستم .
بی صبرانه منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم.
با تشکر وخدانگهدار