لپ تاپ و قیمت
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: لپ تاپ و قیمت
acer_Dell_fugitsu siemens_HP, Asus, SUZUKI اينها هر كدام ساخت كجا هستن ؟
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- سپاسهای ارسالی: 45 بار
- سپاسهای دریافتی: 502 بار
- تماس:
با سلام
میخام لپ تاب DELL Inspiron 1545 بخرم مشکی خوب دیگه؟
میخام لپ تاب DELL Inspiron 1545 بخرم مشکی خوب دیگه؟

- سپاسهای ارسالی: 45 بار
- سپاسهای دریافتی: 502 بار
- تماس:
با سلام
دوست عزیز شما برند این لپ تاب ها وکشور سازنده ی انها را می خواهید؟
جواب.ACER:ساخت چین_ fugitsu-siemens:ساخت آلمان _DELL:ساخت امریکا و مالزی_HP:ساخت چین_ASUS:ساخت چین و...
SUZUKI:ساخت چین و المان_ امیدوارم با این راهنمایی نسبتا درست شما را به کمی به هدفتان نزدیک کرده باشم.
موفق باشید-یا علی
دوست عزیز شما برند این لپ تاب ها وکشور سازنده ی انها را می خواهید؟
جواب.ACER:ساخت چین_ fugitsu-siemens:ساخت آلمان _DELL:ساخت امریکا و مالزی_HP:ساخت چین_ASUS:ساخت چین و...
SUZUKI:ساخت چین و المان_ امیدوارم با این راهنمایی نسبتا درست شما را به کمی به هدفتان نزدیک کرده باشم.
موفق باشید-یا علی

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
سلام
من یه inspiron mini مارک dell آکبند دارم که هنوز جعبه اش رو باز نکردم ببینم چه شکلیه . اگه خریدارید لطفا قیمته پیشنهادیتون رو بدید تا یه کاریش بکنیم.
من یه inspiron mini مارک dell آکبند دارم که هنوز جعبه اش رو باز نکردم ببینم چه شکلیه . اگه خریدارید لطفا قیمته پیشنهادیتون رو بدید تا یه کاریش بکنیم.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
لبتاپها معمولا چندين کانفيگ دارند و بهتره مشخصات و قيمت رو هم ذکر کنيد تا بهتر بشه نظر داد
لبتاپها معمولا چندين کانفيگ دارند و بهتره مشخصات و قيمت رو هم ذکر کنيد تا بهتر بشه نظر داد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد