با سلام خدمت دوستان عزیز
الان چند وقتی است که هرچی من در Foldef oprion گزینه show hidden files را تیک میزنم مجددا نمی توانم فایل های مخفی شده را ببینم و به طور اتو ماتیک به حالت قبلش بر می گردد.
ممنون میشم اگر دوستان بتوانند من را راهنمایی کنند.
من از windows Xp Sp3 استفاده میکنم و یک nod32 smart security دارم که به دلیل black list شدن یک سالی است که آپدیت نشده است.
اما همیشه تاریخ آپدیتش به روز است.!!!!!؟؟؟!!!
من خودم که هیچی متوجه نمی شم چرا نود اینجوری شده
سوال در مورد Show hidden files
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 2859 بار
Re: سوال در مورد Show hidden files
با کسب اجازه از آقا مهدی.(متخصص کامپیوتر سایت)
مشکل شما به خاطر ویروسی شدن سیستمه در مورد سیستم یکی از دوستانم که اینطوری بود ویروس new folder بود.
احتمالاً شما هم همین ویروس باشه ( به خاطر کاری که با سیستمت کرده میگم)
مشکل شما به خاطر ویروسی شدن سیستمه در مورد سیستم یکی از دوستانم که اینطوری بود ویروس new folder بود.
احتمالاً شما هم همین ویروس باشه ( به خاطر کاری که با سیستمت کرده میگم)
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
البته امکان اینکه از داخل رجیستری ان را غیر فعال کرده باشند هم وجود داره برای این کار می توانید از ادرس زیر ان را بررسی کنید
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را تایپ نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
حالا به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/Advanced/Folder/Hidden/SHOWALL
اکنون از قسمت دیگر صفحه روی CheckedValue دوبار کلیک کنید. در پنجره باز شده Value را نگاه کنید اگر 1 بود ان را به 0 تغییر داده و okرا بزنید بدین صورت مشکل شما برطرف خواهد شد
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را تایپ نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
حالا به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/Advanced/Folder/Hidden/SHOWALL
اکنون از قسمت دیگر صفحه روی CheckedValue دوبار کلیک کنید. در پنجره باز شده Value را نگاه کنید اگر 1 بود ان را به 0 تغییر داده و okرا بزنید بدین صورت مشکل شما برطرف خواهد شد
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 159 بار
باسلام دوست عزیز من هم همین مشکلو دارم رجیستری هم رفتم ولی عدد0 بود راه دیگه ای نیست با توجه به این که ویروسو گرفتم فقط از hidenفایلام در نمییاد باتشکر
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
قبلا در اين مورد به طور کامل بحث شده
راه حل:
1- نصب يک سيستم امنيتي قدرتمند مانند Kaspersky Internet Security 2010 و حذف ويروس
2- اجرا يک فايل رجيستري که قبلا در انجمن مطرح کردم تا تخريب حاصل از ويروس رو تصحيح و مشکل عدم نمايش فايلهاي مخفي رو حل کنه
اين تاپيک را مشاهده بفرماييد
forum-f115/topic-t54086.html
قبلا در اين مورد به طور کامل بحث شده
راه حل:
1- نصب يک سيستم امنيتي قدرتمند مانند Kaspersky Internet Security 2010 و حذف ويروس
2- اجرا يک فايل رجيستري که قبلا در انجمن مطرح کردم تا تخريب حاصل از ويروس رو تصحيح و مشکل عدم نمايش فايلهاي مخفي رو حل کنه
اين تاپيک را مشاهده بفرماييد
forum-f115/topic-t54086.html
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد