اتصال کامپیوتر به تلویزیون
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 105 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
اتصال کامپیوتر به تلویزیون
سلام من تصمیم دارم فیلم هایی که از کامپیوتر پخش میشه رو از تلویزیون تماشا کنم برای اینکار به چه کارهایی از از نظر نرم افزاری و سخت افزاری نیاز دارم
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: اتصال کامپیوتر به تلویزیون
اگر تلویزیون شما قدیمی و crt هست معمولا 90 درصد کارت گرافیک ها خروجی مورد نظر شما رو دارند.کابلی که یک شبیه فیش ps2 هست رو به کارت گرافیک و سر دیگه اون رو به فیش video تلویزیون وصل میکنیم و توی تنظیمات کارت گرافیک میتونید حالت نمایش monitor و CRT و یا هر دو رو انتخاب کنید
اگر تلویزیون شما جدیده و پورت RGB یا HDMI داره که فبها.اولی که با خرید یه کابل RGB to RGB که حدود 3000 الی 7000تومانه میسره و تلویزیون شما تبدیل به مانیتور میشه.بدون نیاز به هیچ گونه تنظیماتی
اگر هم HDMI دارید با 15000 الی 25000 تومان یه کابل HDMI میگیرید و فیلم ها رو با کیفیت بالا روی تلویزیون مشاهده میکنید
سوالی بود در خدمتیم
اگر تلویزیون شما جدیده و پورت RGB یا HDMI داره که فبها.اولی که با خرید یه کابل RGB to RGB که حدود 3000 الی 7000تومانه میسره و تلویزیون شما تبدیل به مانیتور میشه.بدون نیاز به هیچ گونه تنظیماتی
اگر هم HDMI دارید با 15000 الی 25000 تومان یه کابل HDMI میگیرید و فیلم ها رو با کیفیت بالا روی تلویزیون مشاهده میکنید
سوالی بود در خدمتیم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !