می خوام چند تا صفحه اینترنتی رو ذخیره کنم که بعدا از روشون پرینت بگیرم مرورگرم اینترنت اکسپلورر هست .
اون بالا فایل رو باز می کنم بعد save as رو میزنم
اما هر کاری می کنم خود صفحه ذخیره نمیشه . نمیدونم می تونم منظورم رو بیان کنم یا نه .
می خوام خود همین صفحه عینا ذخیره بشه
اما الان تو یه نت پد ذخیره میشه که همش حروف انگلیسی ...
ذخیره کردن صفحات وب
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 105 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: ذخیره کردن صفحات وب
,
هنگام ذخیره شدن صفحات وب شما میتویند پسوند مورد نظر را نیز تعیین کنید. همینطور حالت ذخیره وب.
اگر شما می خواهد صفحه را کامل ذخیره کنید، در شکل زیر پیداست که کجا وضعیت ذخیره شدن را تعیین کنید. همینطور شیوه encoding صحفه وب را نیز میتوانید تعیین کنید.

هنگام ذخیره شدن صفحات وب شما میتویند پسوند مورد نظر را نیز تعیین کنید. همینطور حالت ذخیره وب.
اگر شما می خواهد صفحه را کامل ذخیره کنید، در شکل زیر پیداست که کجا وضعیت ذخیره شدن را تعیین کنید. همینطور شیوه encoding صحفه وب را نیز میتوانید تعیین کنید.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 1586 بار
- سپاسهای دریافتی: 1194 بار
- تماس:
بعضی از سایت ها اجازه ذخیره کردن صفحات رو به کاربر نمی دهند .برای رفع این مشکل از برنامه doPDF v5 استفاده کنید این برنامه بعد از نصب برای شما یک پرینتر مجازی ایجاد می کند که خروجی این برنامه به شکل فایل PDF است .
.
ميتوني سايت مورد نظر رو تو Favorites ذخيره کني هروقت خواستي از اون قسمت ميتوني بهش دسترسي داشته باشي (از منوهاي اينترنت اکسپلورر)