مدتي است كه من هر موقع اينترنت اكسپلورر را اجرا مي كنم به ادرس زير مي رود و هر چه قدر ادرس را تغيير مي دهم save نميشود .
و اجرا يا نصب بعضي از برنامه ها را نمي دهد.
[External Link Removed for Guests] (ادرس شايد دقيق نباشد)
لطفا راهنمايي كنيد
مشكل ويروس
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشكل ويروس
,
سيستم شما آلوده به ويروس kazmegheiz هست که با Kaspersky ميتونيد اون رو پاک کنيد، البته remover هاي مخصوص اون هم وجود داره که برخي از اونها خود مجددا ويروس ديگري را به سيستم منتقل ميکنند، پس بهتره با Kaspersky اون رو حذف کنيد، ميتونيد از سايت خود اين آنتي ويروس، اون رو دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]
سيستم شما آلوده به ويروس kazmegheiz هست که با Kaspersky ميتونيد اون رو پاک کنيد، البته remover هاي مخصوص اون هم وجود داره که برخي از اونها خود مجددا ويروس ديگري را به سيستم منتقل ميکنند، پس بهتره با Kaspersky اون رو حذف کنيد، ميتونيد از سايت خود اين آنتي ويروس، اون رو دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
Re: مشكل ويروس
[FONT=Arial,sans-serif]سلام دوستان<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]من فکر میکنم کامپیوترم ویروسی شده ، آخه درایوام با 2 بار کلیک باز نمیشد، باید راست کلیک میکردم تا باز بشه.<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]گفتم شاید این آنتی ویروسه نمیتونه از بین ببرتش ، آنتی ویروسم رو عوضش کردم ، [FONT=Calibri]avast
[FONT=Arial,sans-serif]
نصب کردم.<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]موقعی که [FONT=Calibri]boot
[FONT=Arial,sans-serif]
میشه و داره اسکن میکنه ، هیچ ویروسی رو پیدا نمیکنه ، ولی اگر از طریق ویندوز چکش کنم به ویروسه که رسید کادری باز میشه که این پیغام رو میده<o:p></o:p>
[FONT=Calibri]File name : c:\nds0q.exe type :rootkit : hidden process<o:p></o:p>
[FONT=Calibri]Delete now
[FONT=Arial,sans-serif]
که بزنم یک پیغامی میاد که اگر بزنم [FONT=Calibri]yes
[FONT=Arial,sans-serif]
آنتی ویروسه از طریق [FONT=Calibri]boot
[FONT=Arial,sans-serif]
میاد بالا که دوباره اسکن کنه ولی ویروسی پیدا نمیکنه.<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]نمیدونم چی کار کنم ؟؟<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]خواهش میکنم جواب بدین ، ممنون
[FONT=Arial,sans-serif]من فکر میکنم کامپیوترم ویروسی شده ، آخه درایوام با 2 بار کلیک باز نمیشد، باید راست کلیک میکردم تا باز بشه.<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]گفتم شاید این آنتی ویروسه نمیتونه از بین ببرتش ، آنتی ویروسم رو عوضش کردم ، [FONT=Calibri]avast
[FONT=Arial,sans-serif]
نصب کردم.<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]موقعی که [FONT=Calibri]boot
[FONT=Arial,sans-serif]
میشه و داره اسکن میکنه ، هیچ ویروسی رو پیدا نمیکنه ، ولی اگر از طریق ویندوز چکش کنم به ویروسه که رسید کادری باز میشه که این پیغام رو میده<o:p></o:p>
[FONT=Calibri]File name : c:\nds0q.exe type :rootkit : hidden process<o:p></o:p>
[FONT=Calibri]Delete now
[FONT=Arial,sans-serif]
که بزنم یک پیغامی میاد که اگر بزنم [FONT=Calibri]yes
[FONT=Arial,sans-serif]
آنتی ویروسه از طریق [FONT=Calibri]boot
[FONT=Arial,sans-serif]
میاد بالا که دوباره اسکن کنه ولی ویروسی پیدا نمیکنه.<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]نمیدونم چی کار کنم ؟؟<o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]خواهش میکنم جواب بدین ، ممنون