سلام
ایا میشه تصاویر چند ماه گذشته وب کم را ریکاوری کرد؟ بدون اینکه قبلا ذخیره شده باشند.
salam
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 63 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
دوباره سلام
نه هیچکس بالاخره جواب منو نداد
در ضمن اگه میشه منو راهنمایی کنید من هیچی از این سایت سر در نمیارم.ادرس ایمیل من عوض شده کجا باید مشخصاتمو عوض کنم؟

در ضمن اگه میشه منو راهنمایی کنید من هیچی از این سایت سر در نمیارم.ادرس ایمیل من عوض شده کجا باید مشخصاتمو عوض کنم؟

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
- محل اقامت: Victoria, Australia
- سپاسهای ارسالی: 6778 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: دوباره سلام
melika.b نوشته شده:در ضمن اگه میشه منو راهنمایی کنید من هیچی از این سایت سر در نمیارم.ادرس ایمیل من عوض شده کجا باید مشخصاتمو عوض کنم؟
melika.b جان

در قسمت بالای سایت، در نوار نارنجی سی سی، آیکون (مرکز کنترل کاربری ) را کلیک کن و برو در قسمت مشخصات و بعد آدرس ایمیل را عوض کن

در مورد کار کردن با سایت هم نگران نباش ، برای همه ما اولش همینطور بوده ،کم کم یاد می گیری ، آسونه!

هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
Re: salam
melika.b نوشته شده:مرسی از کمکتون
سلام ملیکا جان
شاید بشه بعضی از تصاور را ریکاوری کرد احتمالش خیلی کم است چون هر چی زمان بیشتر بگذره احتمال کمتری داره.اما اگه یک نرم افزار قدرتمند باشه شاید کمی از آن تصاویر را بدست بیاری.میتونی در همین سایت از دوستان نرم افزار بپرسی چی خوب است که فقط بدرد تصاویر بخوره.