سلام خسته نباشید
مراحل نصب ویندوز 7 با تصویر
با تشکر
ویندوز7
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: ویندوز7
pishahangf جان
ضمن خوش آمد به شما
بهتر بود ابتدا جستجویی را در گوگل و سایت انجام می دادید ولی به هر حال بفرمایید:
لینک آموزش در سایت مرکز انجمن های تخصصی:
Please Login or Register to see this code
لینک دانلود از فری دانلود:
با تشکر
ضمن خوش آمد به شما
بهتر بود ابتدا جستجویی را در گوگل و سایت انجام می دادید ولی به هر حال بفرمایید:

لینک آموزش در سایت مرکز انجمن های تخصصی:
لینک دانلود از فری دانلود:
با تشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 762 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
سلام.
من تو منابع فارسی تجاری تبلیغات ویندوز 7 سرویس پک 1 رو دیدم. اما تو سایت مایکروسافت همچین چیزی ندیدم. از دوستان کسی اطلاع داره که اصلا این سرویس پک رسما اومده به بازار یا یه چیز من دراوردیه؟
ممنون
من تو منابع فارسی تجاری تبلیغات ویندوز 7 سرویس پک 1 رو دیدم. اما تو سایت مایکروسافت همچین چیزی ندیدم. از دوستان کسی اطلاع داره که اصلا این سرویس پک رسما اومده به بازار یا یه چیز من دراوردیه؟
ممنون

- تماس:
Hiddenway جان
بله این خبر واقعیت داره و جنبه تبلیغاتی نیست!
سرویس پک 1 ویندوز 7 منتشر شده و اینم لینکش از سایت مایکروسافت:
بله این خبر واقعیت داره و جنبه تبلیغاتی نیست!
سرویس پک 1 ویندوز 7 منتشر شده و اینم لینکش از سایت مایکروسافت:
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
من از ویندوز 7 استفاده می کنم واقعا" عالیه و بر خلاف تصور اولیه کار کردن باهاش خیلی آسونه با نصب این ویندوز،گرافیک صدا و تصویر اتوماتیک وار نصب میشن و دیگه لازم نیست بعد نصب ویندوز برنامه گرافیک نصب کنیم بعلاوه امکاناتی مانند گجت داره که بهتره خودتون ببینید
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
ویندوز 7
شرکت مایکروسافت بعد از ارائه ناموفق ویستا مجبور شد سیستم عامل بعدی،یعنی 7 را هرچه سریعتر روانه بازار کند.
در واقع میشه گفت در رقابت تجاری پیش آمده مجبور به ارائه شد.گرچه بسیار بسیار عالی طراحی شده.از باگ های بسیار کمی برخورداره.سرعت کار بی نظیره و مهمترین ویژگی:
سازگاری با اکثر برنامه هایی که قابل اجرا بر روی ویندوز Xp هستند.
نصبش بسیار اسونه و به مدت خیلی کمی نیاز داره.به طوری که اگر مقداری انگلیسی بدونید هیچ مشکلی نخواهید داشت.
به دوستانی که هنوز هم شک دارند به جایگزین کردن 7 به جای Xp،پیشنهاد میشه لحظه ای درنگ نکنن.(البته برای سرورها پیشنهاد نمیشه)
همگی موفق باشید

شرکت مایکروسافت بعد از ارائه ناموفق ویستا مجبور شد سیستم عامل بعدی،یعنی 7 را هرچه سریعتر روانه بازار کند.
در واقع میشه گفت در رقابت تجاری پیش آمده مجبور به ارائه شد.گرچه بسیار بسیار عالی طراحی شده.از باگ های بسیار کمی برخورداره.سرعت کار بی نظیره و مهمترین ویژگی:
سازگاری با اکثر برنامه هایی که قابل اجرا بر روی ویندوز Xp هستند.
نصبش بسیار اسونه و به مدت خیلی کمی نیاز داره.به طوری که اگر مقداری انگلیسی بدونید هیچ مشکلی نخواهید داشت.
به دوستانی که هنوز هم شک دارند به جایگزین کردن 7 به جای Xp،پیشنهاد میشه لحظه ای درنگ نکنن.(البته برای سرورها پیشنهاد نمیشه)
همگی موفق باشید

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
من که خودم هنوز اکس پی رو ترجیح میدم !
, در مورد درایورها هم درسته درایورها رو شناسایی می کنه ولی به خصوص برای گرافیک آخرین ورژن درایور رو از سایت انویدیا یا ای ام دی دانلود کنید و حتی به درایور موجود در سی دی راه انداز خود گرافیک بسنده نکنید !
البته با آومدن سخت افزارهای جدید ویندوز سون هم قادر به تشخیص اونها نخواهد بود
, در مورد درایورها هم درسته درایورها رو شناسایی می کنه ولی به خصوص برای گرافیک آخرین ورژن درایور رو از سایت انویدیا یا ای ام دی دانلود کنید و حتی به درایور موجود در سی دی راه انداز خود گرافیک بسنده نکنید !
البته با آومدن سخت افزارهای جدید ویندوز سون هم قادر به تشخیص اونها نخواهد بود
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- تماس:
به هر حال پیشنهاد میشه دوستان بجای نصب عادی و خرید یک DVDویندوز 7 سرویس پک 1 اون رو خریداری یا ویندوز رو از طریق آپدیت بروزرسانی کنند که مشکلات ویندوز 7 کم هست
و با نصب آپدید به حداقل برسه!
بنده هم کوچ از XP به 7 رو به دوستان پیشنهاد میدم!
البته دوستانی که سیستمشون حداقل مشخصات سخت افزاری برای نصب ویندوز 7 رو داشته باشند!
ولی در کل سون یه چیز دیگست!
و با نصب آپدید به حداقل برسه!
بنده هم کوچ از XP به 7 رو به دوستان پیشنهاد میدم!
البته دوستانی که سیستمشون حداقل مشخصات سخت افزاری برای نصب ویندوز 7 رو داشته باشند!
ولی در کل سون یه چیز دیگست!