راستی ک*رک کردن نورتون بسیار سادست و همچنین کی و این مزخرفات رو هم نمی خواد هی دنبالش بگردین !
---------------------
دوستان در مورد ک * رک و چیزهای مشابه دقت کنید ! سرویس دهندهای سایت بفهمن سایتی آموزش یا دانلود چنین چیزهایی داره سایت رو کاملا با دیتابیسش حذف می کنن !!!
چگونه امنیت کامپیوتر را بالا ببرم؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: چگونه امنیت کامپیوتر را بالا ببرم؟
Mohammad 1985 نوشته شده:راستی ک*رک کردن نورتون بسیار سادست و همچنین کی و این مزخرفات رو هم نمی خواد هی دنبالش بگردین !
---------------------
دوستان در مورد ک * رک و چیزهای مشابه دقت کنید ! سرویس دهندهای سایت بفهمن سایتی آموزش یا دانلود چنین چیزهایی داره سایت رو کاملا با دیتابیسش حذف می کنن !!!
البته کی و کرک و اینجور چیزا که جز مزخرفات نیستن. قسمتی از برنامه ها هستن که برای حمایت از زحمات سازندگان برنامه ها هستن . البته برای کشورهایی مثل ایران و برخی افراد که کپی رایت براشون معنایی نداره میتونه جز مزخرفات به حساب بیاد!!!
پیدا کردن کی هم مشکلی نداره. درخواست بدین پیدا میشه.
-------------------
از نظر قوانین تقریبا حق با شماست. اما در عمل چیز دیگه ای میبینیم!!!

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 63 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
X.Nima عزیز
من kaspersky دانلود کردم اول پیغام extract میده من ok کردم بعد پسورد می خواد باید چیکارش کنم؟ پسورد چی بزنم؟
من kaspersky دانلود کردم اول پیغام extract میده من ok کردم بعد پسورد می خواد باید چیکارش کنم؟ پسورد چی بزنم؟

سلام.
راستش فعلا تونستم 3تا کی پیدا کنم. خدمت شما:
[External Link Removed for Guests]
رمز فایل: MeTaNa

راستش فعلا تونستم 3تا کی پیدا کنم. خدمت شما:
[External Link Removed for Guests]
رمز فایل: MeTaNa

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
. , گرامی.سلام.
همونطور که گفتم آنتی ویروس های پولی که در ایران بصورت کرک شده استفاده میشه مشکل آپدیت و بلک لیست شدن Key داره.
و استفاده از Key جدید هم موقتیه.و حداکثر 2-3 روز جواب میده.
بهترین راه یا خریدن نسخه اصل این آنتی ویروس ها "مثلا کاسپرسکی" هست با قیمت بین 30.000 الی 50.000 تومان و دوم استفاده از آنتی ویروس هایی که نسخه رایگان دارند.
در حالت دوم پیشنهاد من AVAST هست.
سوالی بود در خدمتیم.
همونطور که گفتم آنتی ویروس های پولی که در ایران بصورت کرک شده استفاده میشه مشکل آپدیت و بلک لیست شدن Key داره.
و استفاده از Key جدید هم موقتیه.و حداکثر 2-3 روز جواب میده.
بهترین راه یا خریدن نسخه اصل این آنتی ویروس ها "مثلا کاسپرسکی" هست با قیمت بین 30.000 الی 50.000 تومان و دوم استفاده از آنتی ویروس هایی که نسخه رایگان دارند.
در حالت دوم پیشنهاد من AVAST هست.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Mahdi Mahdavi عزیز. ممنون.
اما بچه ها تست کردن، کسپرسکی کرک شده بیشترشون حدود بیشتر از یه ماه با کی کرک شده کار میکنه. همینطور انتی ویروس های دیگه مثل بیت دفندر یا نورتنو و ... بستگی داره که کی از کجا تهیه بشه. مثلا اگه یه جا یه نفر 10تا کی بزاره، 20نفر هم بخوان استفاده کنن خوب ضایع هست دیگه
زود لو میره.
اما چه بهتر که نسخ پولی رو بخریدو....

اما بچه ها تست کردن، کسپرسکی کرک شده بیشترشون حدود بیشتر از یه ماه با کی کرک شده کار میکنه. همینطور انتی ویروس های دیگه مثل بیت دفندر یا نورتنو و ... بستگی داره که کی از کجا تهیه بشه. مثلا اگه یه جا یه نفر 10تا کی بزاره، 20نفر هم بخوان استفاده کنن خوب ضایع هست دیگه

اما چه بهتر که نسخ پولی رو بخریدو....