سلام.....دوستان راهی/روشی/برنامه ایی چیزی هست که عکس ها و فیلمها را از هارد اکسترنال مستقیم به تی وی یا ویدیو پلیر وصل کنیم و انهارو نمایش بدیم؟(یعنی یه جای اینکه به کامپیوتر وصل کنیم به تی وی وصل کنیم)
*راستش نمیدونستم این سوالو کدوم بخش بپرسم برا همین اینجا را انتخاب کردم*
وصل کردن هارد اکسترنال به تلویزیون و ویدیو پلیرها
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 37 بار
- سپاسهای دریافتی: 36 بار
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
Re: وصل کردن هارد اکسترنال به تلویزیون و ویدیو پلیرها
بستگی داره تلوزیون یا یلیر بتونه اون فایلها رو نمایش ده در این صورت میشه خیلی راحت هارد اکسترنال رو به اون وسیله وصل کرد
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, همونطور که Mohammad 1985, عزیز گفت،باید دید تلویزیون یا دستکاه های دیگه شما که ورودی usb داره ایا قابلیت شناسایی هارد رو داره(بعضی از دستگاه ها فقط فلش می شناسند)،اگر داره قابلیت پخش پسوند ها (کدک ها )مختلف رو داره یا نه؟...مثلا پخش فایل های mkv که باید با دیدن دفترچه راهنما دستگاه چک بشه.
اگر هیچکدون از دستگاه های شما این قابلیت رو نداشت شما میتونید با هزینه 100 هزار تومنی یک دستگاه hd player بخرید.

دستگاه ورودی usb داره و هارد و.. رو به راحتی میشناسه.خروجی hdmi میده که قابلیت اتصال به هر دستگاه امروزی برای پخش میده.از اکثر پسوند ها فایل پشتیبانی میکنه و قابلیت اضافه کردن زیرنویس به فیلم رو هم داره(مثل km player).
برای دیدن یک نمونه از این دستگاه می تونید به ادرس زیر بردید:
[External Link Removed for Guests]

اگر هیچکدون از دستگاه های شما این قابلیت رو نداشت شما میتونید با هزینه 100 هزار تومنی یک دستگاه hd player بخرید.

برای دیدن یک نمونه از این دستگاه می تونید به ادرس زیر بردید:
[External Link Removed for Guests]

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
-
- سپاسهای ارسالی: 37 بار
- سپاسهای دریافتی: 36 بار
سلام دوستان.....چطوری بفهمم که این قابلیت نصب را داره یا نه؟(اگه دفترچه راهنماش گم شده باشه)
این دستگاههای hd playerکه گفتید چه مدل و از چه شرکتیش خوبه؟
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
farid_mov2006 نوشته شده:سلام دوستان.....چطوری بفهمم که این قابلیت نصب را داره یا نه؟(اگه دفترچه راهنماش گم شده باشه)
بهتره با هارد و فلش که انواع مختلف فایل تصویری و.. داره امتحانش کنید!..
برند های مختلفی در بازار هست:western و seagate برند های معتبری هستند و توسط سازگار ارقام گارانتی میشند.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
سلام دوست من این یک تجربه است تا آنجایی که من میدونم این دستگاهها که فلش رم را ساپورت میکنند با پسوند ntfs مشکل دارند و نمیتونند آن را شناسایی و ساپورت کنند چون اکثر یا بهتر بگم تمام فلش رم ها پارتیشنشان fat است من یک رسیور استرانگ داشتم که با هاردم مشکل داشت پارتیشن هاردم را از ntfs به fat تغییر دادم و مشکلم حل شد ولی باید توجه داشته باشی که آیا دستگاه شما میتواند حجم زیاد هارد را ساپورت کنه یا نه هارد من وسترن دیجیتال یک ترا بایتی با آداپتور بود و رسیورم استرانگ 4622xii راحت هم ضبط میکرد هم پخش