مشبه نام خدا
سلام
یه سوال بسیار مهم داشتم که ممنون میشم اساتید جواب بدن
وقتی در یک هاست و در مسیر روت مثلا httpdoc یه فایل html اپلود کنیم مگه نباید به این صورت نمایش داده شه [External Link Removed for Guests] ولی الان این جوری نمایش داده میشه [External Link Removed for Guests]
منظورم از نمایش ، نمایش توی browser هست و فایل اپلودی هم sample.html است و در ضمن این کارو در پنل پلسک انجام دادم
ممنون میشم راهنمایی کنند دوستان
مشکل در ...
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- تماس:
Re: مشکل در ...
یکی کمک کنه اگه میشه !!! بابا خودتون چی کار کردید که صفحه اصلی سایت به صورت sample.com میاد نه sample.com/index.html مگه این سنترال کلوپ رو خودتون نصب نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید کار گیره!
پیشاپیش ممنون
کمک کنید کار گیره!
پیشاپیش ممنون

amir@li
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
سلام اگر دقت کنید تو همین پست هم که نگاه کنید نوشته topic-t82601.html#p331739 نوشته که در قسمتی از آن .html نوشته شده دقیقا منظورتون چیه تا مخصوص آقا مهدی بتونه کمکتون کنه
البته من فکر می کنم منظورتون صفح اصلی انجمن اسست ؟ درسته ؟
البته من فکر می کنم منظورتون صفح اصلی انجمن اسست ؟ درسته ؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- تماس:
به نام خدایی که هر چه دارم از اوست
سلام.
از اون جایی که میشه گفت در این انجمن بزرگ شدم (از راهنمایی تا الانی که دانشجو هستم) و ارادت زیادی به ان دارم این پست را می ذارم شاید اولین پستی از من باشه که به دیگران یه کمک می کنم نه دیگران به من
مشکلم حل شد اما مشکل چی بود وچه جوری حل شد؟
مشکل: وقتی شما تایپ می کنید www.centralclubs.com یه صفحه ای توسط مرورگر برای شما باز میشود اما ادمین سنترال کلوب این صفحه را در دایرکتوری(پوشه ها در هاست) هاست خود اپلود کرده مثلا فایلی به نام salam.php و در واقع به این صورته [url=http://www.centralclubs.com\salam.php]www.centralclubs.com\salam.php[/url] که شما ان را با زدن www.centralclubs.com فراخوانی میکنید اما مشکل این جاست که بعضی هاست ها یا بهتر بگم پنل نصب شده رو هاست توانایی تشخیص ندارند و فایل شما را روی دامنه اصلی قرار نمیدن (یعنی باید اسلش و نام فایل رو هم به مرور گر بدی تا بیاره برات) این مشکل به دو صورت قابل حله 1 به قسمت تنظیمات DNS هاست برید و اون جا این فایل رو روی دامنه اصلی قرار بدهید 2 این که نام فایل رو به index تغییر بدی تا اون هاستی که قدرت تشخیص نداره بفهمه
وقت دوستان رو هم گرفتم عذر میخوام
از دوست عزیز Present هم ممنون که وقت گذاشتن
امیدوارم به درد یکی حداقل بخوره
سلام.
از اون جایی که میشه گفت در این انجمن بزرگ شدم (از راهنمایی تا الانی که دانشجو هستم) و ارادت زیادی به ان دارم این پست را می ذارم شاید اولین پستی از من باشه که به دیگران یه کمک می کنم نه دیگران به من
مشکلم حل شد اما مشکل چی بود وچه جوری حل شد؟
مشکل: وقتی شما تایپ می کنید www.centralclubs.com یه صفحه ای توسط مرورگر برای شما باز میشود اما ادمین سنترال کلوب این صفحه را در دایرکتوری(پوشه ها در هاست) هاست خود اپلود کرده مثلا فایلی به نام salam.php و در واقع به این صورته [url=http://www.centralclubs.com\salam.php]www.centralclubs.com\salam.php[/url] که شما ان را با زدن www.centralclubs.com فراخوانی میکنید اما مشکل این جاست که بعضی هاست ها یا بهتر بگم پنل نصب شده رو هاست توانایی تشخیص ندارند و فایل شما را روی دامنه اصلی قرار نمیدن (یعنی باید اسلش و نام فایل رو هم به مرور گر بدی تا بیاره برات) این مشکل به دو صورت قابل حله 1 به قسمت تنظیمات DNS هاست برید و اون جا این فایل رو روی دامنه اصلی قرار بدهید 2 این که نام فایل رو به index تغییر بدی تا اون هاستی که قدرت تشخیص نداره بفهمه
وقت دوستان رو هم گرفتم عذر میخوام
از دوست عزیز Present هم ممنون که وقت گذاشتن
امیدوارم به درد یکی حداقل بخوره
amir@li
-
- سپاسهای ارسالی: 977 بار
- سپاسهای دریافتی: 988 بار
راه های دیگه ای هم هست مثلا کد redirect در فایل index استفاده کنید.
<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="0;URL=salam.php"> نشان دادن تبلیغات در صفحه اول میتونید به جای صفر میتونید زمان (به ثانیه) وارد کنید.
یا از کد جاوا استفاده کنید.
<script language="javascript">
<!--
location.replace("salam.php")
//-->
</script>
(نوشته های انگلیسی بالا رو در notepad کپی کنید تا درست نشان داده شوند.)
<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="0;URL=salam.php"> نشان دادن تبلیغات در صفحه اول میتونید به جای صفر میتونید زمان (به ثانیه) وارد کنید.
یا از کد جاوا استفاده کنید.
<script language="javascript">
<!--
location.replace("salam.php")
//-->
</script>
(نوشته های انگلیسی بالا رو در notepad کپی کنید تا درست نشان داده شوند.)
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی