مانيتور سيستم من samsungهستش و21 اينچه LCD
چند روز قبل وقتي روشنش كردم ديدم پايين صفحه تقريبا وسط اون به اندازه طول 5cmوارتفاع3cmسياه رنگ شده واونجاش تصوير نداره
چون هنوز گارانتي(چه جمله پر معنايي در كشور ما

1:همينجوري باهاش بسازي وازش استفاده كني شايد خرابي(به قول خودش ميگه مقداري از پيكسل هاي مانيتور سوختن)در همين حد بمونه وبيشتر نشه .شايد هم به مرور زمان بيشتر بشه وهمه صفحه را سياه كنه
2:با هزينه شخصي تعميرش كنم كه شامل(130000تومان پانل نو-10000تومان كرايه بار از تهران تا شهرستان-25000تومان هزينه تعمير)كه رويهم ميشه 165000تومان اونوقت من پارسال اونو210000 تومان اكبند خريدم كه منم بهش گفتم اگه بخوام اينكار را بكنم خوب 50 هزار تومن ميزارم روي اين پول ونوش رو ميخرم كه فكر كنم زياد قيمتش با پارسال فرق نكرده
حالا منم وچند تا سوال بي پاسخ واقعا تو اين مسئله شما دوستان عزيز معني كلمه گارانتي را به من بگيد اخه من ديگه مخم هنگ كرده يعني گارانتي يه دستگاه 210هزارتومني فقط شامل چند تا بورد ميشه كه روي هم 50هزارتومن قيمت ندارن؟
در جواب سوال من در مورد اين مسئله متخصص شركت عرض ميكنن چون پنل يه قطعه خيلي حساسه شامل گارانتي نميشه وتازه ميگه يا بهش ضربه زدي يا اب ريختي روي پنل(كه اگه اينطور باشه واقعا.

مارو باش دلمون خوش بود وسيله اي كه رويهم رفته(كل سيستم كامپيوتر)1500000پول داديم برا خريدش گارانتيه
بعد از دوستان سنترالي عزيز كسي تا حالا با اين مشكل روبرو شده واگه پيش اومده براتون به نظر شما من چكار كنم؟
ايا اگه ازش استفاده كنم امكانش هست كه خرابي ثابت بمونه يا اينكه به مرور زمان گسترش پيدا ميكنه؟
ويه سوال جانبي اگه شما بچه 2سال ونيمه تون اين كار رو با كامپيوترتون بكنه چه برخوردي باهاش ميكنيد؟