بهترین سی دی های آموزشی ریاضی و فیزیک
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
بهترین سی دی های آموزشی ریاضی و فیزیک
سلام میخواستم بپرسم بنظر شما بهترین سی دی های آموزشی ریاضی و فیزیک کنکور کدومه؟ من شخصا از خیلی از رتبه های برتر تک رقمی و دو رقمی خیلی تعریف سی دی های مهندس دربندی رو شنیدم 

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: بهترین سی دی های آموزشی ریاضی و فیزیک
من روشی که برای کنکور ارشد انجام دادم این بود که فقط حدود 1 ماه تمام سوالات کنکور 10 ساله آزاد و دولتی (اون زمان مشترک نبود) رو خوندم به این شکل که هر تستی که میزدم بلافاصله کلید اون رو چک میکردم، اگر درست زده بودم یعنی بلد بودم و اگر اشتباه بود به منابع رجوع میکردم و اشتباهم رو رفع میکردم. نتیجه این شد که در سه گرایش رتبه دو رقمی و در یک گرایش رتبه تک رقمی آوردم، به شما هم توصیه میکنم این روش رو تست کنید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد