مدیر انجمن: شوراي نظارت
دوست عزیز من به جنبههای اقتصادی اون کار ندارم.حرف من اینه که ضرر جبران ناپذیری که از بابت مواد ردیواکتیو به محیط زیست و نسل انسان و موجودات وارد میشه اصلا به منفعتش نمی ارزه.a_ehtiaty نوشته شده:با سلام
من مطالب دوستانم رو خوندم و لازم دیدم چند نکته اضافه کنم
یکی از مهمترین کاربرد های نیروگاههای اتمی ایجاد بخار آب با دمای بسیار بالا(بالای 700 و تا حدود1400درجه سلسیوس)که بسیار مناسب برای واکنش های خاص برای ایجاد پلیمرهای خاص و گران قیمت می باشد این یکی از فاز های بعدی ساخت یک نیروگاه اتمی میباشد که ارزش اقتصادی بسیار بالایی دارد
جهت دوستانی که با پتروشیمی کمتر آشنایی دارند باید بگم که انرژی حرارتی مورد نیاز راکتورهای پتروشیمیایی از طریق بخار آب خشک(دمای بالای 500 درجه ) ایجاد میشود که گرم کردن آن تا دماهای بالا برای تولید پلیمرهای خاص یا افزایش بازده هزینه بسیار بالایی دارد اما با انرژی اتمی این کار به سادگی و با هزینه کم انجام میشود
دوست عزیز kimia55 در تمام دنیا بعد از ساخت و راه اندازی نیروگاههای هسته ای درکنار آن یک مجموعه پتروشیمی(توجه کن یک مجموعه پتروشیمی نه یک کارخانه تنها) برای ساخت پلیمرها خاص تاسیس میکنند تا اونجا که من شنیدم در مورد نیروگاه بوشهر نیز چنین طرح توسعه ای وجود دارد حالا با لحاض کردن این مطلب امیدوارم که در طرز فکر خود تجدید نظر کنید
مطالب بخش اول صحبت های من از کتاب شیمی صنعتی معدنی فصل آخر کاربردهای انرژی هسته ای میباشد.
قربون همتون
تابعد