نظر شخصی شما در مورد امکان سفر در زمان چی هست ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد فیزیک نسبیت و فیزیک کوانتوم و ... به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6704 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

Re: نظر شخصی شما در مورد امکان سفر در زمان چی هست ؟

پست توسط Mohammad 1985 »

abbas_majidi نوشته شده: پنج‌شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۴, ۱۰:۴۵ ق.ظ به این سادگی هام نمیشه گفت که زمان به معنای تغییر است, حتی قوی ترین نظریات هم قادر به تعریف دقیق زمان نیستند.

اصلا ممکنه چیزی به اسم زمان وجود خارجی نداشته باشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4713 بار
سپاس‌های دریافتی: 8744 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

Mohammad 1985 نوشته شده: سه‌شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹, ۸:۰۰ ب.ظ
abbas_majidi نوشته شده: پنج‌شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۴, ۱۰:۴۵ ق.ظ به این سادگی هام نمیشه گفت که زمان به معنای تغییر است, حتی قوی ترین نظریات هم قادر به تعریف دقیق زمان نیستند.

اصلا ممکنه چیزی به اسم زمان وجود خارجی نداشته باشه

سلام

ممنون از نظرتون

به این مثال توجه کنید :

تعریف صدا :
لرزش و ارتعاشات مولکولها باعث تولید صدا میشه

حالا یکی میاد میگه اصلاً چیزی به نام صدا نداریم . در حقیقت فقط ارتعاشات مولکولی داریم و این ارتعاشات باعث تحریک الکتریکی در عصب‌های شنوایی میشه که در نهایت در مغز یک جور احساس رو به وجود میاره که ما بهش میگیم شنیدن صدا

حالا در مورد زمان هم بله ، درحقیقت زمان خودش چیزی نیست جز یک تعریف برای تغییرات در ماده و حتی ضدماده و کلاً زمان یک معیار هست برای اینکه تغییراتِ حالتی یا مکانیِ ماده یا مواد رو تشخیص بدیم و اندازه گیری کنیم

فقط همین .

تنه ی یک درخت رو می‌بُرند و تعداد حلقه های مقطعِ تنه رو میشمارند و میگن عمرش ۱۰۰ ساله چون ۱۰۰ حلقه داره .

حالا یکی میاد میگه ۱۰۰ سال یعنی چی ؟

بهش میگن ۱۰۰ سال یعنی اینکه زمین ۱۰۰ بار دور خورشید چرخیده و یا زمین ۳۶,۵۰۰ بار دور خودش چرخیده و یا ۱۰۰ بهار و تابستان و پاییز و زمستان رخ داده و یا نور خورشید فلان مقدار کیلومتر رو در فضا طی کرده

همه ی اینها فقط تغییر در حالت و مکان هست .

ثانیه ، دقیقه ، ساعت ، روز ، هفته ، ماه ، سال و قرن و غیره همگی واحد‌های اندازه گیری زمان هستند ولی چیزی نیستند جز یک مقدار تغییر در حالت و مکان .
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

جالب است که شما همچون اکثر مباحث نقطه نظر مخالف بنده دارید. حتی با نظرات سال ها قبل تر بنده هم اگر بهش به هر دلیل برخورد کنید مخالف هستید.

من یک رویکرد منطقی و علمی به مسئله طرح شده داشته ام که همچنان با گذر سال ها از  پست آخرم وقتی مرورش کردم در آن منطق کافی برای قانع شدن خودم مجدد یافتم و با وجودی که این سال ها تجربیات متفاوتی کسب کردم و کم و بیش دنیا دیده تر شده اما در خصوص این موضوع اگر بخواهم نظری بدهم مجدد تفاوت خاصی با پست اخرم نخواهد داشت.

در خصوص مثال های شما، مشخصا شما اصلا مطلب بنده را متوجه نشده اید و احتمالا تجربه ای از مسئله ای که من طرح کردم نداشتید به همین دلیل غفلت یا سرگرمی را با تمرکز یکی دانستید.

این که فرد حواسش سرگرم چیزی باشد معناش اصلا تمرکز نیست.

در حالت تمرکز فرد فاقد حواس است نه اینکه حواسش معطوف یک چیز خاص باشد. 

بین این دو حالت تفاوت زیادی است که همانطور که قبل تر هم اشاره کردم این دست مباحث را جز با تجربه و تمرین نمی توان درک کرد و تنها با مطالعه به دست نخواهد آمد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

Solver نوشته شده: یک‌شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹, ۱۱:۳۲ ق.ظ جالب است که شما همچون اکثر مباحث نقطه نظر مخالف بنده دارید. حتی با نظرات سال ها قبل تر بنده هم اگر بهش به هر دلیل برخورد کنید مخالف هستید.

من یک رویکرد منطقی و علمی به مسئله طرح شده داشته ام که همچنان با گذر سال ها از  پست آخرم وقتی مرورش کردم در آن منطق کافی برای قانع شدن خودم مجدد یافتم و با وجودی که این سال ها تجربیات متفاوتی کسب کردم و کم و بیش دنیا دیده تر شده اما در خصوص این موضوع اگر بخواهم نظری بدهم مجدد تفاوت خاصی با پست اخرم نخواهد داشت.

در خصوص مثال های شما، مشخصا شما اصلاً مطلب بنده را متوجه نشده اید و احتمالا تجربه ای از مسئله ای که من طرح کردم نداشتید به همین دلیل غفلت یا سرگرمی را با تمرکز یکی دانستید.

این که فرد حواسش سرگرم چیزی باشد معناش اصلا تمرکز نیست.

در حالت تمرکز فرد فاقد حواس است نه اینکه حواسش معطوف یک چیز خاص باشد. 

بین این دو حالت تفاوت زیادی است که همانطور که قبل تر هم اشاره کردم این دست مباحث را جز با تجربه و تمرین نمی توان درک کرد و تنها با مطالعه به دست نخواهد آمد.

سلام علیکم

ممنون از حضورتون و مطلبتون و نظرتون

همونطور که قبلاً نوشته‌ام ، این مسائلو مباحث ، علمی هست و تفاوت در نظر و عقیده و دیدگاه و بینش و استنتاج و استنباط همیشه وجود داشته و داره در همه ی مباحث علمی .

گاهی هر دو نفر در اشتباهند ، گاهی یکیشون در اشتباهه .

گاهی هم هر دو درک واحد دارند ولی به دلیل اختلاف در کلمات ، با همدیگه اختلاف دارند مثل همون ماجرای دعوای شعر معروفِ ۳ نفر فارسی و یونانی و عرب هست که همگی یک چیز میخواستند ولی یکی می‌گفت انگور میخواد ، یکی می‌گفت استافیل میخواد و یکیشون هم می‌گفت عنب میخواد و دعوا کردند با همدیگه تا بالاخره یکی اومد که معنای هر ۳ کلمه رو بلد بود و بهشون گفتم شما همگی یک چیز میخواین .

به خصوص اختلافات علمی ، به عنوان مثال ، هنوز که هنوزه دانشمندان بر سر ماهیت نور با همدیگه اختلاف دارند .
عده‌ای عقیده دارند که نور در حقیقت بسته های انرژی (فوتون ) هست و دلیل‌های خودشون رو میارند .

عده‌ای هم عقیده دارند موج‌ هست و دلیل‌های خودشون رو میارند .

وَاللهُ أعلَم

◼️ در مورد تمرکز و غفلت ، مغز انسان هم مثل کامپیوتر یک رَم داره ( RAM . RANDOM-ACCESS MEMORY)
یعنی حافظه ی تصادفی یا حافظه ی لحظه ای یا حافظه ی موقت

در مغز انسان اسمش ذهن هست .

اطلاعاتی که انسان داره الان در مغزش پردازش می‌کنه ، در حقیقت از روی حافظه (هارد ) اومده روی ذهن و انسان فقط به همون اطلاعات فکر می‌کنه .

مثلاً بنده تا می‌نویسم میوه ، خوانندگان این کلمه یکدفعه اطلاعاتی در مورد میوه میاد توی ذهنشون .

تا میگم مریخ ، اطلاعات اولی پاک میشه و اطلاعات در مورد مریخ میاد روی ذهنِ خواننده و شنونده .

انسان بیش از ظرفیتِ ذهنش نمیتونه اطلاعات پردازش کنه .

این ظرفیت در افراد مختلف متفاوت هست . درست مثل رمِ کمپیوترها که ظرفیتش متفاوت هست .

بعضی‌ها قادرند در آنِ واحد به چند موضوع مختلف فکر کنند ولی باز هم یک حد و حدودی داره ذهنشون

◼️ انسانِ معمولی نمیتونه با تکیه به مغز خودش تغییرات همه چیز رو لحظه به لحظه زیر نظر داشته .

برای همین هست که از وسایل و دستگاهها و و ماشین آلات و سیستم ها و افراد استفاده می‌کنه برای زیر نظر گرفتنِ تعداد بیشتری از حوادث و وقایع و تغییرات و تحولات و حتی با اذن و اجازه ی خدای دانای مطلق تونسته بسیاری از این تغییرات و تحولات رو ثبت و ضبط کنه تا هر وقت خواست بتونه بره دقیقتر متمرکز بشه روی اون و تغییرات و تحولاتش رو بررسی کنه . .

ضمناً انسان با فراموشی هم باید دست و پنجه نرم کنه در زندگی دنیا .

حُسنِ ختام :

یادِ این آیه ی شریفه در قرآن کریم افتادم که خدای متعال می‌فرماید :

بسم الله الرحمن الرحیم

إِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعًا فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ فِيهِ تَخْتَلِفُونَ

بازگشت همگیتان به نزد خداست سپس به شما خبر می‌دهد در مورد آنچه که در موردش با هم اختلاف داشتید

صَدقَ اللهُ العلیمُ الحکیم

همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 130 بار
سپاس‌های دریافتی: 204 بار

پست توسط John rider »

سفر به زمان راهی است که
اکنون محال و پرپیچ و خم و دست نیافتنی
می نماید

اما آیا راه حقیقت
در یافتن و پیمودن این مسیر است
؟

وهویت انسان در پس دروازه های تونل زمان
اسیر شده است
؟

شادی

نهایت شادی
Major II
Major II

پست توسط John rider »

سه حالت کلی وجود دارد
1 هویت انسان موجودی مادی است
2 هویت انسان موجودی غیر مادی است
3 هویت انسان موجودی مادی وهم غیر مادی است

اگر حالت اول را در نظر بگیرم، تا کنون روشی علمی برای سفر به زمان کشف نگشته است.
اگر حالت دوم و یا سوم را در نظر بگیرم، با راه ها و روشهای غیر مادی و یا سوپرنچرال چنین سفری امکان پذیر است.
و در صورتی که حالت دوم و یا سوم را به عنوان حقیقت هویت انسانی در نظر بگیریم؛ قطعا راه حل  معما در راههای علمی نیست.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

John rider نوشته شده: دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱, ۱:۲۱ ب.ظ سه حالت کلی وجود دارد:

1 هویت انسان موجودی مادی است
2 هویت انسان موجودی غیر مادی است
3 هویت انسان موجودی مادی وهم غیر مادی است

اگر حالت اول را در نظر بگیرم، تا کنون روشی علمی برای سفر به زمان کشف نگشته است.

اگر حالت دوم و یا سوم را در نظر بگیرم، با راه ها و روشهای غیر مادی و یا سوپرنچرال چنین سفری امکان پذیر است.

و در صورتی که حالت دوم و یا سوم را به عنوان حقیقت هویت انسانی در نظر بگیریم؛ قطعاً راه حل  معما در راههای علمی نیست.

سلام دوست عزیز

۱- نوشتین :

قطعاً راه حل  معما در راههای علمی نیست.

حتی متافیزیک هم علم و دانش هست .
حتی معجزات خدای متعال هم علم و دانش هست و علمی هست ولی علم و دانشی که دستیابی به اون برای همه ی مخلوقات خدا ممنوع شده مگر مخلوقاتی که خدا بهشون اجازه داده باشه .
این در قسمتی از آیه الکرسي ذکر شده :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم

وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ

و احاطه ای ندارند به چیزی از علم و دانش خدای متعال مگر به آنچه که خدای متعال بخواهد .

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيمُ الْحَكِيم

۲- قبلاً توضیح داده‌ام که آینده رو می‌تونیم ببینیم (پیشگویی کنیم ) و حتی می‌تونیم آینده رو تغییر بدیم و این بستگی به میزان علم و دانش ما داره .

هر چی علم و دانششون بیشتر باشه ، آینده رو دقیقتر می‌بینیم و جزئیات بیشتری ازش برامون نمودار میشه .

پس می‌تونیم آینده رو تغییر هم بدیم و براش مثال هم زده‌ام (مثالِ لکه‌ی سیاه روی دندان و سپس رفتن پیش دندانپزشک و ترمیم دندان و جلوگیری از خراب شدن و افتادن دندان . )
و این یعنی دیدنِ آینده و تغییر دادنِ مسیرش تا رخ نده و یا رخ بده .

۳- اما گذشته در حقیقت تغییرات ماده هست که انجام شده و تمام شده پس قابل دسترسی نیست مگر در چیزی مثل فیلم . که در اینصورت هم فقط می‌تونیم نظاره‌گر و شنونده باشیم بدون اینکه بتونیم چیزی رو تغییر بدیم . درست مثل تماشا کردنِ یک فیلم .

۴- انسان بدون شک ، مادی و غیرمادی هست . یعنی جسمش مادی هست و روحش مادی نیست و نمی‌دونیم ماهیت این روح دقیقاً چی هست چون روح جزء اموری هست که به خدای متعال مربوط میشه و به انسان فقط اجازه داده شده که اطلاعات بسیار اندکی در موردش داشته باشه (قرآن کریم)

وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الرُّوحِ ۖ قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّي وَمَا أُوتِيتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلَّا قَلِيلًا

و از تو (پیامبر ص ) در مورد روح می‌پرسند . بگو روح از کارهای مربوط به خدای متعال است و فقط علم و دانش اندکی در موردش به شما داده شده .

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II

پست توسط John rider »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱, ۱:۰۳ ق.ظ
۳- اما گذشته در حقیقت تغییرات ماده هست که انجام شده و تمام شده پس قابل دسترسی نیست مگر در چیزی مثل فیلم . که در اینصورت هم فقط می‌تونیم نظاره‌گر و شنونده باشیم بدون اینکه بتونیم چیزی رو تغییر بدیم . درست مثل تماشا کردنِ یک فیلم .

سلام آقا محمد. مرسی
وقتی صحبت از علم متافیزیک می شود. ما سراسر مرزهای شناخت علمی کنونی را می توانیم نادیده بگیریم. که شما بر اساس شناخت علمی کنونی از ماده (که با گذر زمان تغییراتش برگشت ناپذیر است) به موضوع علم متافیزیک نگاه نموده اید؛ که به نظر من خطاست.
و براین اساس، یعنی بر اساس قدرت سوپرنچرال حاصل از علم متافیزیک، می توانیم گذشته را هم تغییر دهیم.

و در خصوص اعمال تغییر در آینده نیز، شما شرط اصلی بر تغییردر آینده را داشتن اطلاعات از زمان آینده و اخذ تصمیمی درست در زمان حال برای رفع خطر در آینده دانسته اید.
که در  مثال دندانپزشکی که زدید ... این واضح است.
یعنی شما می گویید که من می دانم که در آینده دندانم خراب میشود... و در نتیجه اکنون تصمیمی درست را اخذ می نمایم و آن را درمان می نمایم.

درحالی که در علم متافیزیک ...
می توانیم بر روی چنین منطق علمی ای نیز خط بطلان بکشیم.
یعنی بر این منطق علمی که برای رفع خطر در آینده،  بایستی اطلاعات را از زمان آینده دید و دانست و درک نمود و سپس بر آن اساس در زمان حال تصمیمی مناسب اخذ نمود.

یعنی از دیدگاه من می توان از هر خطری درزمان حال در پناه بود ... حتی اگر آینده را ندانست... و یا حتی اگر آینده را نیز دانست ولی تصمیمی مناسب اخذ ننمود.

چون بحث و دایره فکری ما روی علم متافیزیک و قدرت سوپرنچرالی علم متافیزیک است.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

John rider نوشته شده: چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱, ۲:۲۵ ق.ظ  
MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱, ۱:۰۳ ق.ظ

سلام آقا محمد. مرسی
وقتی صحبت از علم متافیزیک می شود. ما سراسر مرزهای شناخت علمی کنونی را می توانیم نادیده بگیریم. که شما بر اساس شناخت علمی کنونی از ماده (که با گذر زمان تغییراتش برگشت ناپذیر است) به موضوع علم متافیزیک نگاه نموده اید؛ که به نظر من خطاست.
و براین اساس، یعنی بر اساس قدرت سوپرنچرال حاصل از علم متافیزیک، می توانیم گذشته را هم تغییر دهیم.

و در خصوص اعمال تغییر در آینده نیز، شما شرط اصلی بر تغییردر آینده را داشتن اطلاعات از زمان آینده و اخذ تصمیمی درست در زمان حال برای رفع خطر در آینده دانسته اید.
که در  مثال دندانپزشکی که زدید ... این واضح است.
یعنی شما می گویید که من می دانم که در آینده دندانم خراب میشود... و در نتیجه اکنون تصمیمی درست را اخذ می نمایم و آن را درمان می نمایم.

درحالی که در علم متافیزیک ...
می توانیم بر روی چنین منطق علمی ای نیز خط بطلان بکشیم.
یعنی بر این منطق علمی که برای رفع خطر در آینده،  بایستی اطلاعات را از زمان آینده دید و دانست و درک نمود و سپس بر آن اساس در زمان حال تصمیمی مناسب اخذ نمود.

یعنی از دیدگاه من می توان از هر خطری درزمان حال در پناه بود ... حتی اگر آینده را ندانست... و یا حتی اگر آینده را نیز دانست ولی تصمیمی مناسب اخذ ننمود.

چون بحث و دایره فکری ما روی علم متافیزیک و قدرت سوپرنچرالی علم متافیزیک است.
سلام علیکم

خواهش می‌کنم .

◼️ در موردِ تغییر گذشته ، دیگه داناتر و تواناتر و نیرومندتر از خدای متعال نداریم که خالق ، مالک و فرمانروای مطلق آسمانها و زمین هست و هر چه در آنهاست و قادرِ مطلق هست.

◼️ حتی یک مورد تغییر دادنِ گذشته هم وجود نداره در کتابهای آسمانی . اگر پیدا کردین خبر بدین .

◼️ تنها چیزی که بنده در قرآن کریم پیدا کردم این هست که عده‌ای از توّابین (توبه کنندگان واقعی) ، به مرحله‌ای می‌رسند که نه تنها مجازاتِ گناهانشون لغو میشه ، بلکه بدیها و گناهانِ گذشته ی اونها تبدیل به اَعمالِ خیر و خداپسندانه میشه که این هم تغییرِ گذشته نیست بلکه فقط در حساب و کتابسون و حسابرسی به اَعمالشون ، به جای گناهانشون کار خیر و خداپسندانه ثبت میشه و بابتش پاداش می‌گیرند . یعنی اوجِ عدالتِ مطلقِ خدای متعال .

إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبَائِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَنُدْخِلْكُمْ مُدْخَلًا كَرِيمًا

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْكِتَابِ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَكَفَّرْنَا عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَأَدْخَلْنَاهُمْ جَنَّاتِ النَّعِيمِ

وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَنُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَحْسَنَ الَّذِي كَانُوا يَعْمَلُونَ

إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَٰئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيمُ الْحَكِيم
صَدَقَ اللَّهُ الْعَليُ الْعَظيم

◼️ اما فراوان هست مواردی که اراده ی خدای متعال بر این بوده که در آینده چیزی رخ بده و مخلوقاتی از مخلوقاتِ خبیثِ خدای متعال تلاش کردند که مانع تحقُقِ اراده و خواستِ خدای متعال بشند ولی نتونستند .
یعنی سعی کردند جلوگیری کنند از قضا و قَدَرِ خدای متعال یعنی آنچه که توسط خدای متعال مُقَدَّر شده بود رو متوقف کنند ولی نتونستند .

مثل نابودی فرعون که سعی کردند با کشتنِ همه‌ی نوزادان پسر ، مانعِ نابودی فرعون بشند ولی نتونستند و بالاخره توسط حضرت موسی ع و با اِذن و اجازه ی خدای متعال نابود شد به همراهِ یارانش

◼️ و مواردی هم هست که انسانهای خبیث و پلید سعی کردند اراده و خواست خودشون رو عملی کنند و باعث تغییر آینده بشند ولی باز هم خدای متعال مانع از انجام خواسته شون شد .
مثل نقشه ی ناموفقِ قتل پیامبر اسلام ص قبل از هجرت به مدینه . این نقشه فقط توسط یک عنکبوت از مخلوقاتِ خدای متعال شکست خورد .

◼️ حتی مکر و حیله کردند ولی باز هم نتونستند مانع از تغییرات آینده بشند که توسط خدای متعال مُقَدّر شده بود

مثل تلاش ناموفق برای قتلِ حضرت عیسی ع .

وَاللهُ أعلَم

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II

پست توسط John rider »

سلام. آقا محمد
این موضوع خیلی جای گفتگوی بیشتری داره و قطعا به نتایج بزرگ و سودمندی هم منجر می شود.
ولی من احساس می کنم بهتره در پرداختن به این موضوع سکوت کنم، چون شما دارید موضوع رو از دید اسلام بررسی می کنید. و نه از دید فلسفه وهر نوع  طرز فکری دیگر ...
ولی این نکته رو از دیدگاه شخصی خودم بگم که ...
گاهی انسانها برای ایمان آوردن (به خدای حقیقی)  نیاز به دیدن معجزه دارند و معجزات خداوند هیچ مرز و محدودیتی ندارند. و از این روی، یک نوع معجزه خداوند می تواند مربوط به سفر به زمان گذشته و یا آینده باشد.
با بلیطی دو طرفه و رایگان و با خدمات لوکس و سوغاتی های گرانبها و خارج از تصور.
ولی توصیه در آن است که، خوشا به حال آنان که بدونه دیدن معجزه ایمان آورند.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7063 بار

پست توسط bamn »

با سلام .

دوستان ، بنده چند روز پیش یک سئوالی برایم پیش آمده بود که چون این بخش را پیدا نکردم ، آن را بطور جداگانه مطرح کردم و کسی هم جوابم را نداد! حالا با اجازه اینجا یک بار دیگر همان متن را کپی می کنم ، اگر نظری دارید لطفاً بنویسید :

" یک مسئله ایی چند روز است ذهن بنده را درگیر خودش کرده ، می خواستم بدانم نظر شما چیست و آیا مطلبی در این مورد جایی خوانده اید؟

در مورد سفر در زمان زیاد بحث شده و حتی مستندها و فیلم و سریال های زیادی با این موضوع ساخته شده و کتاب های علمی و رمان های تخیلی فراوانی هم به نگارش در آمده . اما یک نکته هست که بنده در هیچ کتاب یا فیلمی ندیده ام به آن اشاره شود :

" آیا گرانش آنقدر قدرتمند هست که بتواند سفر در زمان را منحرف کند؟ "

چرا این سئوال را می پرسم؟

طبق محاسبه دانشمندان زمین با سرعت حدود 11 هزار کیلومتر در ساعت به دور خورشید می چرخد . همچنین دانشمندان می گویند منظومه شمسی با سرعت حدود 828 هزار کیلومتر در ساعت به دور مرکز کهکشان راه شیری می گردد . و به اینها اضافه کنید اینکه کل کهکشان راه شیری هم در حال حرکت در فضا است . بنابراین از نقطه نظر جغرافیای فضایی ما در نقطه ایی که یک ثانیه قبل بودیم نیستیم و هیچ وقت هم دیگر نخواهیم بود . اما نیروی گرانش زمین ، خورشید و کهکشان ، آنقدر قوی است که ما متوجه این حرکت نمی شویم . مثلاً هواپیمایی را در نظر بگیرید که از هنگ کنگ به لندن پرواز می کند . اگر نیروی گرانش وجود نداشت یا اینقدر قدرتمند نبود ، این هواپیما بجای لندن سر از فضا در می آورد!

حالا یکبار دیگر به سئوال بنده توجه کنید؟ " آیا گرانش آنقدر قدرتمند هست که بتواند سفر در زمان را منحرف کند؟ " یعنی اگر یک روز انسان ها واقعاً موفق به ساخت دستگاهی شوند یا روشی پیدا کنند که سفر در زمان را ممکن کند و مثلاً شخصی از این طریق بخواهد به 65 میلیون سال قبل برود و کشف کند واقعاً چه بلایی سر دایناسورها آمده ، آیا گرانش می تواند او را در نقطه شروع سفر نگه داشته و یا با انحرافی حداکثر چند کیلومتری ، به مقصد برساند ، یا او در نقطه ایی از فضا که 65 میلیون سال قبل زمین در آن قرار داشته ظاهر می شود؟ یا حتی ممکن است گرانش آنقدر مقاومت کند که شخص دقیقاً به آن نقطه از فضا پرتاب نشود اما باز هم خارج از جو زمین قرار بگیرد؟ "

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Major II
Major II

پست توسط John rider »

bamn نوشته شده: سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۴۰۲, ۵:۱۸ ب.ظ
 " آیا گرانش آنقدر قدرتمند هست که بتواند سفر در زمان را منحرف کند؟ " 
اگر چنین ماشینی ساخته شود. قطعا ساز و کار آن به صورتی است که برای فرستادن جسمی از زمان A به زمان B بایستی در طی این مسیر، هیچ برآیند نیرویی با محیط اطراف خود نداشته باشد. و در صورت وجودهر نوع ارتباط نیرویی میان این جسم و محیط اطراف آن، چنین سفری امکان ناپذیر است. و برای ایجاد چنین تونلی میان نقطه ی A و B . بایستی به گرانش بی نهایت رسید. یعنی دایره ای را در نظر بگیرید که سراسر اطراف آن گرانش بی نهایت است. و در نتیجه آنچه که در مرکز دایره ایجاد می شود، در حالت خنثی گرانشی با محیط اطراف قرار می گیرد. در واقع ما در این وضعیت تونلی ساخته ایم که گرانش اطراف بر آن نیرویی ندارد.
ولی هنوز ابهامات بسیار دیگری نیز هست...
مثل گرانش درونی  خود آن جسم. که آیا تحمل قرارگیری در چنین وضعیتی را دارد؟!
ثبت اطلاعات بر اساس چه کمیتی؟! با توجه به آنکه در مسیر، گرانش ای وجود ندارد و نه زمانی

ارسال پست

بازگشت به “فيزيک”