همه چيز در مورد ROA
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
یه تغیراتی که دادن گیربکس هستش که آرژانتینی مرغوب معروف در کل توپ مشاهده شده خودم
کلاچ از کابلی که خیلی افتضاح بوده به صفحه دیسکی
انژکتور زیمنس قابل توجه پراید دوستان که فقط همین دستشون افتاده که بگن انژکتور پراید رو عوص کردن کردن زیمنس
دیفرانسیل توتوتایی هست
موتور کلر هم عوض کردن کولرش واقعا مثل کولر پراید خنک میکنه آخه اینرو ازیهتعمیر کار کلر ماشین که داییم هست شنیدم و یه شخص که خودش مکانیک هیتش و پراید داره
راستی اگه دوسن ت دارین بیشتر با روآحال کنین میتونین با تقویتش استفاده از رینگ 14 فیلتر هوا (ایران خودرویی نباشه) تنظیم دقیق انژکتورمکمل بنزین تقوین زیز و جلوبندی و فنر ها شمع 2 پلاتینه به بلا ) مینوننین بیشتر حال کنین
تو تزئینات هم
شیشه یرقی جنس خوب 60 به بالا برای در عقب
آینه برقی کامل هر کدوم 35 تومان
صدا گیر موتور زیر کاپوت 25 تومان تو نمایندگی
سپرهاشم میتونین با 10 نومان همرنگ بدنش کنین
کلاچ از کابلی که خیلی افتضاح بوده به صفحه دیسکی
انژکتور زیمنس قابل توجه پراید دوستان که فقط همین دستشون افتاده که بگن انژکتور پراید رو عوص کردن کردن زیمنس
دیفرانسیل توتوتایی هست
موتور کلر هم عوض کردن کولرش واقعا مثل کولر پراید خنک میکنه آخه اینرو ازیهتعمیر کار کلر ماشین که داییم هست شنیدم و یه شخص که خودش مکانیک هیتش و پراید داره
راستی اگه دوسن ت دارین بیشتر با روآحال کنین میتونین با تقویتش استفاده از رینگ 14 فیلتر هوا (ایران خودرویی نباشه) تنظیم دقیق انژکتورمکمل بنزین تقوین زیز و جلوبندی و فنر ها شمع 2 پلاتینه به بلا ) مینوننین بیشتر حال کنین
تو تزئینات هم
شیشه یرقی جنس خوب 60 به بالا برای در عقب
آینه برقی کامل هر کدوم 35 تومان
صدا گیر موتور زیر کاپوت 25 تومان تو نمایندگی
سپرهاشم میتونین با 10 نومان همرنگ بدنش کنین

قند ترش
-

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
آقا حامد به نظر من رنگهتای متالیکش قشنگن اون آردئی رو هم دیدم مال آموزشگاه رانندگی هست
دوما شما داریم آردی رو با پراید مقایسه میکنی نه روآ رو
روآ تمامی مشکلاتی رو که همه میگن رو عوض کردن مثل قسمتهای موتور تازه امروز تو نمایندگی بودم میخواستم یه آنتن برای پیکتانمون بخروم تو نمایندگی سر چهرراه خورشید ایراانمنش یه آردی جدید داشت رنگ بژ کاپوتهم بالا بود مشخصاتشم نوشته بود
رنگ متالیک رو میداد 7700 رنگ معمولی 7 نومان
رنگ داشبوردشم مشکی بود
تزیینات داخلی هم مثل آردی بود آلبته این موارد روی خودروی آردی ایکس سوار بود ولی این زیر سری عقب رو نداشت
ولی فکر کنم که زیر سری عقب روی روآ باشه

دوما شما داریم آردی رو با پراید مقایسه میکنی نه روآ رو
روآ تمامی مشکلاتی رو که همه میگن رو عوض کردن مثل قسمتهای موتور تازه امروز تو نمایندگی بودم میخواستم یه آنتن برای پیکتانمون بخروم تو نمایندگی سر چهرراه خورشید ایراانمنش یه آردی جدید داشت رنگ بژ کاپوتهم بالا بود مشخصاتشم نوشته بود
رنگ متالیک رو میداد 7700 رنگ معمولی 7 نومان
رنگ داشبوردشم مشکی بود
تزیینات داخلی هم مثل آردی بود آلبته این موارد روی خودروی آردی ایکس سوار بود ولی این زیر سری عقب رو نداشت
ولی فکر کنم که زیر سری عقب روی روآ باشه

قند ترش