شركت خودروسازي دايملر كرايسلر، خودروي جديد مرسدس مي باخ را به نمايش گذاشته كه با طراحي و قدرت عجيب خود همه را شگفت زده كرده است.
ـ به گزارش ايسنا :
مي باخ جديد با نام اكسلرو ( Exelero ) خودرويي عضلاني است كه طراحي جلو پنجره كشيده آن چهره اي خاص و خشمگين به آن داده است. اين خودرو در نمايشگاه فرانكفورت به نمايش درآمد تا سبب تعجب همگان شود. اكثر افرادي كه آن را ديده اند، از طراحي عجيب آن حيرت زده شده اند.
مرسدس جديد با توجه به ارتفاع كم در برابر طول و عرض آن هندلينگ فوق العاده اي داشته و با كمك سيستم هاي پيشرفته رانندگي مانند ESP به راحتي و با سرعت زياد از هر پيچي عبور مي كند.
طراحي بدنه اين خودرو كه از مواد كامپوزيت ساخته شده نيز سبب شده كه در سرعت هاي بالا مقاومت كمي در برابر جريان هوا داشته باشد. لاستيك هاي اين خودرو 315 ميلي متر پهنا دارند و دور رينگ 23 اينچي آن از جمله عوامل تنومندي آن به نظر مي رسد.
اين لاستيك ها وزن سنگين اكسلرو را ـ كه حدود 3171 كيلوگرم است ـ تحمل مي كنند تا اين غول بتواند توانايي غلبه بر سرعت بيش از 350 كيلومتر بر ساعت با توجه به چنان وزني را داشته باشد.
« اين وزن با سنگيني سه خودروي سمند برابري مي كند. »
مي باخ حدود 6 متر طول و 2/2 متر عرض داشته و ارتفاع آن 3/1 متر است . اين غول آلماني داراي موتور 12 سيلندر 6 ليتري با 612 اسب بخار قدرت است كه اگر قدرت موتور 50 اسب بخاري پيكان را در نظر بگيريم، قدرت اين تنومند بيش از پيش خودنمايي مي كند. اين خودرو به راحتي با نصب توربو شارژ و پرخوران كردن موتور مي تواند تا 700 اسب بخار قدرت توليد كند.
سيستم ترمز خودرو هم فوق العاده پيشرفته است. چهار ديسك ترمز بسيار بزرگ توانايي كنترل اين خودروي غول پيكر را با اين وزن و قدرت موتور 700 اسب بخار دارد
