با سلام خدمت دوستان...
ایندفعه رفتیم سراغ طرفدارای مرسدس .
و اما ماجرا...
بعد از اینکه شرکت المانی تیونینگ خودرو (ASMA) مدل CLS مرسدس رو با تعییراتی از قبیل اکسل جلو ، فلاپها ، گیرباکس ، رینگ و لاستیکها و... با نام کوسه (shark) ارائه کرد ، حدود یک ماه بعد پروژه شماره 2 این طرح را نیز به نمایش گذاشت با تغییراتی بیشتر و جدیدتر نسبت به پروژه اول.
پروژه شماره 1 :
پروژه شماره 2 :
در این پروژه سعی شده تا با تغییر نمای جلوی خوردو حالت اسپرتی بیشتر و شخصیت مستقلی رو به ان القا کنند. بعد از ارائه پروژه اول ، این حالت تیونینگ با این مشخصات و تغییرات بسیار مورد استقبال قرار گرفت و باعث ایجاد حس شور خاصی در این شرکت شد و ASMA را به این مسئله واداشت تا دامنه تیونینگ این خودرو را گسترش دهد و حالت مفهومی تری به ان دهد. با پکیج جدید ائروداینامیک این خودرو به سطح بالایی از یک خودروی اسپرت رسید.
ظاهر جدید جلوی خودرو همراه با شبکه امتداد یافته تا انتهای سپر حالت خشن بودن این خودرو را به بیننده القا میکند و انرا به یک خودروی خیره کننده واقعی تبدیل کرده است.
دریچه مکش هوا در قسمت عقب خودرو به همراه سپر تغییر یافته و بزرگتر و کشیده تر باعث منحصر به فرد شدن ظاهر این خودرو در کل شده است.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.
اینم بقیه عکسها :








